En herlig og mettende sommersalat med halloumi og ananas. Oppskrift utviklet av Aicha Bouhlou.
En herlig og mettende sommersalat med halloumi og ananas. Oppskrift utviklet av Aicha Bouhlou.
fullkorn couscous
ruccola
Ananasbalsamico
Husets olje
cherrytomater, gjerne i forskjellige farger og delt i to
agurk i skiver
litt frisk oregano og mynte, hakket
Urtesalt til salat & pasta
ananas
Ananasbalsamico
Sommerolje - Pago De Espejo
Sorte Tanche oliven
halloumi
fetaost
Tilbered couscous etter pakkeanvisning, ha i litt husets olivenolje og sett til side.
Bland sammen agurk, tomater, oregano, sommerolje og ananasbalsamico og smak til med urtesalt. La stå i noen minutter slik at smakene får satt seg litt.
Skrell og skjær ananas i biter.
Rør couscousen luftig med en gaffel og blant i litt ananasbalsamico og ruccola.
Anrett salaten i dype skåler. Legg couscous med ruccola i bunnen. Legg deretter i tomat og agurksalat, ananas og sorte oliven.
Skjær halloumi i ca. 1 cm tykke skiver og tørk dem med et kjøkkenpapir. Stek osten raskt på begge sider i litt olje i en stekepanne ved sterk varme. Halloumi må serveres varm, for den blir seig og tørr når den kjøles ned igjen.
Legg på den varme halloumien, smuldre over litt fetaost og avslutt med et dryss mynte.
Tilberedning
Tilbered couscous etter pakkeanvisning, ha i litt husets olivenolje og sett til side.
Bland sammen agurk, tomater, oregano, sommerolje og ananasbalsamico og smak til med urtesalt. La stå i noen minutter slik at smakene får satt seg litt.
Skrell og skjær ananas i biter.
Rør couscousen luftig med en gaffel og blant i litt ananasbalsamico og ruccola.
Anrett salaten i dype skåler. Legg couscous med ruccola i bunnen. Legg deretter i tomat og agurksalat, ananas og sorte oliven.
Skjær halloumi i ca. 1 cm tykke skiver og tørk dem med et kjøkkenpapir. Stek osten raskt på begge sider i litt olje i en stekepanne ved sterk varme. Halloumi må serveres varm, for den blir seig og tørr når den kjøles ned igjen.
Legg på den varme halloumien, smuldre over litt fetaost og avslutt med et dryss mynte.
ingredienser
fullkorn couscous
ruccola
Ananasbalsamico
Husets olje
cherrytomater, gjerne i forskjellige farger og delt i to
agurk i skiver
litt frisk oregano og mynte, hakket
Urtesalt til salat & pasta
ananas
Ananasbalsamico
Sommerolje - Pago De Espejo
Sorte Tanche oliven
halloumi
fetaost