Min profil

olivenlunden oppskrifter forrett JM SOMMERCEVICHE BRINGEBAER MYNTE mynteolje bringebaerbalsamico balsamicoperler

SOMMERCEVICHE MED BRINGEBÆR OG MYNTE

Julies Matblogg
Ceviche er fantastisk sommermat; lett og forfriskende! Prøv denne varianten med torsk, reker, bringebær og mynte.
Ingen rating
Koketid 45 minutter
Total tid 45 minutter
Porsjoner 2 porsjoner

Ingredienser
  

Instruksjoner
 

  • Skjær torsk i små terninger og pill rekene. Legg til side
  • Skrell og del rødløken i to. Skjær tynne halvmåner. Finhakk hvitløken.
    Ha det i en medium stor bolle
  • Skvis sitron- og limesaften over løken. Tilsett mynteolje, bringebærbalsamico og havsalt. Finhakk mynten. Bland godt sammen
  • Tilsett fisketerningene i marinaden. La den ligge 10 minutter før du tilsetter rekene. Rør rundt og la det stå 5-10 minutter til
  • I mellomtiden deler du agurken i to og skraper ut kjernen. Del i tynne halvmåner og ha det oppi sammen med resten
  • Riv bringebærene i to-tre biter og bland sammen med resten
  • Dander ceviche på dype tallerkener eller i skåler. Topp med litt balsamicoperler til slutt.
    Vel bekomme!
Prøvd denne oppskriften?Let us know how it was!

olivenlunden oppskrifter forrett JM SOMMERCEVICHE BRINGEBAER MYNTE mynteolje bringebaerbalsamico balsamicoperler

SOMMERCEVICHE MED BRINGEBÆR OG MYNTE

Julies Matblogg
Ceviche er fantastisk sommermat; lett og forfriskende! Prøv denne varianten med torsk, reker, bringebær og mynte.
Ingen rating
Koketid 45 minutter
Total tid 45 minutter
Porsjoner 2 porsjoner

Ingredienser
  

Instruksjoner
 

  • Skjær torsk i små terninger og pill rekene. Legg til side
  • Skrell og del rødløken i to. Skjær tynne halvmåner. Finhakk hvitløken.
    Ha det i en medium stor bolle
  • Skvis sitron- og limesaften over løken. Tilsett mynteolje, bringebærbalsamico og havsalt. Finhakk mynten. Bland godt sammen
  • Tilsett fisketerningene i marinaden. La den ligge 10 minutter før du tilsetter rekene. Rør rundt og la det stå 5-10 minutter til
  • I mellomtiden deler du agurken i to og skraper ut kjernen. Del i tynne halvmåner og ha det oppi sammen med resten
  • Riv bringebærene i to-tre biter og bland sammen med resten
  • Dander ceviche på dype tallerkener eller i skåler. Topp med litt balsamicoperler til slutt.
    Vel bekomme!
Prøvd denne oppskriften?Let us know how it was!