SOMMERCEVICHE MED BRINGEBÆR OG MYNTE

Ceviche er fantastisk sommermat; lett og forfriskende! Prøv denne varianten med torsk, reker, bringebær og mynte.
olivenlunden oppskrifter forrett JM SOMMERCEVICHE BRINGEBAER MYNTE mynteolje bringebaerbalsamico balsamicoperler
Koketid 45 minutes
Total tid 45 minutes
Porsjoner 2 porsjoner

Trykk "liker" for å lagre oppskriften I din kokebok

Tilberedning
 

  • Skjær torsk i små terninger og pill rekene. Legg til side
  • Skrell og del rødløken i to. Skjær tynne halvmåner. Finhakk hvitløken.
    Ha det i en medium stor bolle
  • Skvis sitron- og limesaften over løken. Tilsett mynteolje, bringebærbalsamico og havsalt. Finhakk mynten. Bland godt sammen
  • Tilsett fisketerningene i marinaden. La den ligge 10 minutter før du tilsetter rekene. Rør rundt og la det stå 5-10 minutter til
  • I mellomtiden deler du agurken i to og skraper ut kjernen. Del i tynne halvmåner og ha det oppi sammen med resten
  • Riv bringebærene i to-tre biter og bland sammen med resten
  • Dander ceviche på dype tallerkener eller i skåler. Topp med litt balsamicoperler til slutt.
    Vel bekomme!
Julies Matblogg

Ingredienser

Ingredienser
  

Tilberedning
 

  • Skjær torsk i små terninger og pill rekene. Legg til side
  • Skrell og del rødløken i to. Skjær tynne halvmåner. Finhakk hvitløken.
    Ha det i en medium stor bolle
  • Skvis sitron- og limesaften over løken. Tilsett mynteolje, bringebærbalsamico og havsalt. Finhakk mynten. Bland godt sammen
  • Tilsett fisketerningene i marinaden. La den ligge 10 minutter før du tilsetter rekene. Rør rundt og la det stå 5-10 minutter til
  • I mellomtiden deler du agurken i to og skraper ut kjernen. Del i tynne halvmåner og ha det oppi sammen med resten
  • Riv bringebærene i to-tre biter og bland sammen med resten
  • Dander ceviche på dype tallerkener eller i skåler. Topp med litt balsamicoperler til slutt.
    Vel bekomme!
Julies Matblogg