Ceviche er fantastisk sommermat, lett og forfriskende! Prøv denne varianten med torsk, reker, bringebær og mynte.
Ceviche er fantastisk sommermat, lett og forfriskende! Prøv denne varianten med torsk, reker, bringebær og mynte.
torsk
reker
liten rødløk
hvitløksfedd
sitroner
lime
Olivenolje med mynte eller Olivenolje med grønn sitron
Balsamico med bringebær
Havsalt fra Camargue
mynteblader
agurk
bringebær
Balsamicoperler med bringebær
Skjær torsk i små terninger og pill rekene. Legg til side
Skrell og del rødløken i to. Skjær tynne halvmåner. Finhakk hvitløken.
Ha det i en medium stor bolle
Skvis sitron- og limesaften over løken. Tilsett olivenolje med mynte, Balsamico med bringebær og Havsalt fra Camargue. Finhakk mynten. Bland godt sammen
Tilsett fisketerningene i marinaden. La den ligge 10 minutter før du tilsetter rekene. Rør rundt og la det stå 5-10 minutter til
I mellomtiden deler du agurken i to og skraper ut kjernen. Del i tynne halvmåner og ha det oppi sammen med resten
Riv bringebærene i to-tre biter og bland sammen med resten
Dander ceviche på dype tallerkener eller i skåler. Topp med litt balsamicoperler til slutt.
Vel bekomme!
Tilberedning
Skjær torsk i små terninger og pill rekene. Legg til side
Skrell og del rødløken i to. Skjær tynne halvmåner. Finhakk hvitløken.
Ha det i en medium stor bolle
Skvis sitron- og limesaften over løken. Tilsett olivenolje med mynte, Balsamico med bringebær og Havsalt fra Camargue. Finhakk mynten. Bland godt sammen
Tilsett fisketerningene i marinaden. La den ligge 10 minutter før du tilsetter rekene. Rør rundt og la det stå 5-10 minutter til
I mellomtiden deler du agurken i to og skraper ut kjernen. Del i tynne halvmåner og ha det oppi sammen med resten
Riv bringebærene i to-tre biter og bland sammen med resten
Dander ceviche på dype tallerkener eller i skåler. Topp med litt balsamicoperler til slutt.
Vel bekomme!
ingredienser
torsk
reker
liten rødløk
hvitløksfedd
sitroner
lime
Olivenolje med mynte eller Olivenolje med grønn sitron
Balsamico med bringebær
Havsalt fra Camargue
mynteblader
agurk
bringebær
Balsamicoperler med bringebær
Produkter fra Olivenlunden 1830
i denne oppskriften:
kr 109
kr 179
produkter fra Olivenlunden
i denne oppskriften:
kr 109
kr 179