Frist for å varene før julaften var 16. des! - Klikk & Hent er midlertidig stengt i flere butikker grunnet stor pågang.

LOGO OLIVENLUNDEN1830-LIGGENDE-841x100

SOMMERCEVICHE MED BRINGEBÆR OG MYNTE

Ceviche er fantastisk sommermat, lett og forfriskende! Prøv denne varianten med torsk, reker, bringebær og mynte.

4053442_bowl_food_health_healthy_salad_icon
Forrett, Olivenlunden 1830 x Julies Matblogg
Enkel
4

Porsjoner

Ceviche er fantastisk sommermat, lett og forfriskende! Prøv denne varianten med torsk, reker, bringebær og mynte.

200 g

torsk

200 g

reker

1 stk

liten rødløk

2 stk

hvitløksfedd

2 stk

sitroner

2 stk

lime

3 ss

Olivenolje med mynte eller Olivenolje med grønn sitron

2 ts

Balsamico med bringebær

1 ts

Havsalt fra Camargue

1 håndfull

mynteblader

0.5 stk

agurk

1 kurv

bringebær

2 ts

Balsamicoperler med bringebær

1. 

Skjær torsk i små terninger og pill rekene. Legg til side


2. 

Skrell og del rødløken i to. Skjær tynne halvmåner. Finhakk hvitløken.


3. 

Ha det i en medium stor bolle


4. 

Skvis sitron- og limesaften over løken. Tilsett olivenolje med mynte, Balsamico med bringebær og Havsalt fra Camargue. Finhakk mynten. Bland godt sammen


5. 

Tilsett fisketerningene i marinaden. La den ligge 10 minutter før du tilsetter rekene. Rør rundt og la det stå 5-10 minutter til


6. 

I mellomtiden deler du agurken i to og skraper ut kjernen. Del i tynne halvmåner og ha det oppi sammen med resten


7. 

Riv bringebærene i to-tre biter og bland sammen med resten


8. 

Dander ceviche på dype tallerkener eller i skåler. Topp med litt balsamicoperler til slutt.


9. 

Vel bekomme!


Tilberedning

1. 

Skjær torsk i små terninger og pill rekene. Legg til side


2. 

Skrell og del rødløken i to. Skjær tynne halvmåner. Finhakk hvitløken.


3. 

Ha det i en medium stor bolle


4. 

Skvis sitron- og limesaften over løken. Tilsett olivenolje med mynte, Balsamico med bringebær og Havsalt fra Camargue. Finhakk mynten. Bland godt sammen


5. 

Tilsett fisketerningene i marinaden. La den ligge 10 minutter før du tilsetter rekene. Rør rundt og la det stå 5-10 minutter til


6. 

I mellomtiden deler du agurken i to og skraper ut kjernen. Del i tynne halvmåner og ha det oppi sammen med resten


7. 

Riv bringebærene i to-tre biter og bland sammen med resten


8. 

Dander ceviche på dype tallerkener eller i skåler. Topp med litt balsamicoperler til slutt.


9. 

Vel bekomme!


ingredienser

200 g

torsk

200 g

reker

1 stk

liten rødløk

2 stk

hvitløksfedd

2 stk

sitroner

2 stk

lime

3 ss

Olivenolje med mynte eller Olivenolje med grønn sitron

2 ts

Balsamico med bringebær

1 ts

Havsalt fra Camargue

1 håndfull

mynteblader

0.5 stk

agurk

1 kurv

bringebær

2 ts

Balsamicoperler med bringebær

Produkter fra Olivenlunden 1830

i denne oppskriften:

produkter fra Olivenlunden

i denne oppskriften:

Flere smaksrike

Oppskrifter

Logg inn eller registrer deg for å lage din egen samling av oppskrifter

Fornavn
Etternavn
E-post
Velg et passord *
Minimum 6 karakterer
Bekreft passord *
Minimum 6 karakterer