Frisk rett med skrei og sitrus. Nydelig til både lunsj og middag
Frisk rett med skrei og sitrus. Nydelig til både lunsj og middag
balansert olivenolje
Havsalt fra Camargue
grapefrukt
appelsiner
Timut pepper
Hvit balsamico**
skrei loins
sitrongress
fennikelfrø
Forvarm ovnen 220 grader
Knus fennikelfrøene med en morter, og bland med Hvit balsamico
Skrell sitrusfruktene og lag fileter med en skarp kniv
Del sitrongress i to og knus litt
Smak til fisken med nykvernet Timut pepper og Havsalt fra Camargue
Ha de 4 skrei loinsene på et bakepapir, og ringle ca. 2 ts Hvit balsamico med fennikelsmak på hver fisk
Anrett loinsene med grapefrukt og appelsin, og ha over sitrongress
Lukk bakepapiret over fisken
Stek fisken i cirka 15 minutter
Ringle over Balansert olivenolje og server på varme tallerkener med ris som tilbehør
Tilberedning
Forvarm ovnen 220 grader
Knus fennikelfrøene med en morter, og bland med Hvit balsamico
Skrell sitrusfruktene og lag fileter med en skarp kniv
Del sitrongress i to og knus litt
Smak til fisken med nykvernet Timut pepper og Havsalt fra Camargue
Ha de 4 skrei loinsene på et bakepapir, og ringle ca. 2 ts Hvit balsamico med fennikelsmak på hver fisk
Anrett loinsene med grapefrukt og appelsin, og ha over sitrongress
Lukk bakepapiret over fisken
Stek fisken i cirka 15 minutter
Ringle over Balansert olivenolje og server på varme tallerkener med ris som tilbehør
ingredienser
balansert olivenolje
Havsalt fra Camargue
grapefrukt
appelsiner
Timut pepper
Hvit balsamico**
skrei loins
sitrongress
fennikelfrø