Vår versjon av denne franske desserten er en nydelig blanding av mørk sjokolade, pisket kremfløte og Pistasjkrem med olivenolje og ristede pistasjnøtter
Vår versjon av denne franske desserten er en nydelig blanding av mørk sjokolade, pisket kremfløte og Pistasjkrem med olivenolje og ristede pistasjnøtter
mørk sjokolade - finhakket
eggeplommer
sukker
maisstivelse
kremfløte
helmelk
Pistasjkrem med olivenolje og ristede pistasjnøtter
kremfløte
sukker
Pisk eggeplommer, sukker og maisstivelse hvitt
Varm melk og fløte i en kjele inntil det koker
Hell halvparten av melkeblandingen over den hakkede sjokoladen og rør til en jevn konsistens
Rør sjokoladeblandingen inn i resten av melk- og fløteblandingen. Rør så inn eggeplommeblandingen og la blandingen tykne på lav varme, rør konstant
Hell blandingen over i serveringsglass – 2/3 dels fulle. Avkjøl og sett i kjøleskap
Pisk krem av kremfløten. Ha kremen og Pistasjkremen lagvis i en sprøytepose. Topp hvert glass dekorativt med blandingen
Server med en gang
Tilberedning
Pisk eggeplommer, sukker og maisstivelse hvitt
Varm melk og fløte i en kjele inntil det koker
Hell halvparten av melkeblandingen over den hakkede sjokoladen og rør til en jevn konsistens
Rør sjokoladeblandingen inn i resten av melk- og fløteblandingen. Rør så inn eggeplommeblandingen og la blandingen tykne på lav varme, rør konstant
Hell blandingen over i serveringsglass – 2/3 dels fulle. Avkjøl og sett i kjøleskap
Pisk krem av kremfløten. Ha kremen og Pistasjkremen lagvis i en sprøytepose. Topp hvert glass dekorativt med blandingen
Server med en gang
ingredienser
mørk sjokolade - finhakket
eggeplommer
sukker
maisstivelse
kremfløte
helmelk
Pistasjkrem med olivenolje og ristede pistasjnøtter
kremfløte
sukker
Produkter fra Olivenlunden 1830
i denne oppskriften:
produkter fra Olivenlunden
i denne oppskriften: