SJOKOLADE- OG PISTASJ LIÉGEOIS

Vår versjon av denne franske desserten er en nydelig blanding av mørk sjokolade, pisket kremfløte og Pistasjkrem med olivenolje og ristede pistasjnøtter
header Liegeois
Forberedelsestid 15 minutter
Avkjøl 1 %s t
Total tid 1 %s t 15 minutter
Porsjoner 5 porsjoner
Hva lager du Dessert

Trykk "liker" for å lagre oppskriften I din kokebok

Tilberedning
 

SJOKOLADEKREM

  • Pisk eggeplommer, sukker og maisstivelse hvitt
  • Varm melk og fløte i en kjele inntil det koker
  • Hell halvparten av melkeblandingen over den hakkede sjokoladen og rør til en jevn konsistens
  • Rør sjokoladeblandingen inn i resten av melk- og fløteblandingen. Rør så inn eggeplommeblandingen og la blandingen tykne på lav varme, rør konstant
  • Hell blandingen over i serveringsglass – 2/3 dels fulle. Avkjøl og sett i kjøleskap
  • Pisk krem av kremfløten. Ha kremen og Pistasjkremen lagvis i en sprøytepose. Topp hvert glass dekorativt med blandingen
  • Server med en gang
    HD Pistache Liegeois コピー

Ingredienser

Tilberedning
 

SJOKOLADEKREM

  • Pisk eggeplommer, sukker og maisstivelse hvitt
  • Varm melk og fløte i en kjele inntil det koker
  • Hell halvparten av melkeblandingen over den hakkede sjokoladen og rør til en jevn konsistens
  • Rør sjokoladeblandingen inn i resten av melk- og fløteblandingen. Rør så inn eggeplommeblandingen og la blandingen tykne på lav varme, rør konstant
  • Hell blandingen over i serveringsglass – 2/3 dels fulle. Avkjøl og sett i kjøleskap
  • Pisk krem av kremfløten. Ha kremen og Pistasjkremen lagvis i en sprøytepose. Topp hvert glass dekorativt med blandingen
  • Server med en gang
    HD Pistache Liegeois コピー
Loading...