En smaksopplevelse utenom det vanlige når kveiten får innslag fra tropiske strøk
En smaksopplevelse utenom det vanlige når kveiten får innslag fra tropiske strøk
kveite
sitron
reddik
Granny Smith eple
koriander
Timut pepper
Espelette Chilipulver AOP
Sommerolje
Balsamico med pasjonsfrukt
Havsalt fra Camargue
Fjern bladene og rasp reddikene eller kjør de i en foodprosessor. Rasp eplet
Bland reddikene og eplet sammen med saften av en ½ sitron, noen dråper Sommerolje og 1-2 klyper Espelette Chilipulver. Sett kompotten til side
Fjern stilkene og grovhakk koriander
Lag marinade med 2 ss Sommerolje, 1 ss limesaft, 1 ss Balsamico med pasjonsfrukt, nykvernet Timut pepper og koriander
Skjær fisken (her bruker vi kveite) i tynneskiver. Dander fisken og reddik- og eplekompotten på en tallerken
Ringle marinaden over fisken og vent 5 minutter før servering. Dryss over Havsalt fra Camargue og skallet av en sitronen
Tilberedning
Fjern bladene og rasp reddikene eller kjør de i en foodprosessor. Rasp eplet
Bland reddikene og eplet sammen med saften av en ½ sitron, noen dråper Sommerolje og 1-2 klyper Espelette Chilipulver. Sett kompotten til side
Fjern stilkene og grovhakk koriander
Lag marinade med 2 ss Sommerolje, 1 ss limesaft, 1 ss Balsamico med pasjonsfrukt, nykvernet Timut pepper og koriander
Skjær fisken (her bruker vi kveite) i tynneskiver. Dander fisken og reddik- og eplekompotten på en tallerken
Ringle marinaden over fisken og vent 5 minutter før servering. Dryss over Havsalt fra Camargue og skallet av en sitronen
ingredienser
kveite
sitron
reddik
Granny Smith eple
koriander
Timut pepper
Espelette Chilipulver AOP
Sommerolje
Balsamico med pasjonsfrukt
Havsalt fra Camargue