Min profil

LOGO OLIVENLUNDEN1830-LIGGENDE-841x100

SASHIMI AV HVIT FISK MED REDDIK-OG EPLEKOMPOTT

En smaksopplevelse utenom det vanlige når kveiten får innslag fra tropiske strøk

Koketid Under 30 min
4053442_bowl_food_health_healthy_salad_icon
Forrett
Enkel
4

Porsjoner

En smaksopplevelse utenom det vanlige når kveiten får innslag fra tropiske strøk

600 g

kveite

1 stk

sitron

200 g

reddik

0.5 stk

Granny Smith eple

0.5 bunt

koriander

Timut pepper

Espelette Chilipulver AOP

Sommerolje

1 ss

Balsamico med pasjonsfrukt

Havsalt fra Camargue

1. 

Fjern bladene og rasp reddikene eller kjør de i en foodprosessor. Rasp eplet


2. 

Bland reddikene og eplet sammen med saften av en ½ sitron, noen dråper Sommerolje og 1-2 klyper Espelette Chilipulver. Sett kompotten til side


3. 

Fjern stilkene og grovhakk koriander


4. 

Lag marinade med 2 ss Sommerolje, 1 ss limesaft, 1 ss Balsamico med pasjonsfrukt, nykvernet Timut pepper og koriander


5. 

Skjær fisken (her bruker vi kveite) i tynneskiver. Dander fisken og reddik- og eplekompotten på en tallerken


6. 

Ringle marinaden over fisken og vent 5 minutter før servering. Dryss over Havsalt fra Camargue og skallet av en sitronen


Tilberedning

1. 

Fjern bladene og rasp reddikene eller kjør de i en foodprosessor. Rasp eplet


2. 

Bland reddikene og eplet sammen med saften av en ½ sitron, noen dråper Sommerolje og 1-2 klyper Espelette Chilipulver. Sett kompotten til side


3. 

Fjern stilkene og grovhakk koriander


4. 

Lag marinade med 2 ss Sommerolje, 1 ss limesaft, 1 ss Balsamico med pasjonsfrukt, nykvernet Timut pepper og koriander


5. 

Skjær fisken (her bruker vi kveite) i tynneskiver. Dander fisken og reddik- og eplekompotten på en tallerken


6. 

Ringle marinaden over fisken og vent 5 minutter før servering. Dryss over Havsalt fra Camargue og skallet av en sitronen


ingredienser

600 g

kveite

1 stk

sitron

200 g

reddik

0.5 stk

Granny Smith eple

0.5 bunt

koriander

Timut pepper

Espelette Chilipulver AOP

Sommerolje

1 ss

Balsamico med pasjonsfrukt

Havsalt fra Camargue

Produkter fra Olivenlunden 1830

i denne oppskriften:

produkter fra Olivenlunden

i denne oppskriften:

Flere smaksrike

Oppskrifter

Logg inn eller registrer deg for å lage din egen samling av oppskrifter

Fornavn
Etternavn
E-post
Velg et passord *
Minimum 6 karakterer
Bekreft passord *
Minimum 6 karakterer