Vi ønsker deg en riktig god jul og et godt nytt år!
Middag Ceviche hvit fisk pasjonsfruktbalamico

SASHIMI AV HVIT FISK MED REDDIK-OG EPLEKOMPOTT

En smaksopplevelse utenom det vanlige når kveiten får innslag fra tropiske strøk
Ingen rating
Forberedelsestid 20 minutter
Total tid 20 minutter
Hva lager du Forrett
Porsjoner 4 Porsjoner

Ingredienser
  

Instruksjoner
 

  • Fjern bladene og rasp reddikene eller kjør de i en foodprosessor. Rasp eplet
  • Bland reddikene og eplet sammen med saften av en ½ sitron, noen dråper Sommerolje og 1-2 klyper Espelette Chilipulver. Sett kompotten til side
  • Fjern stilkene og grovhakk koriander
  • Lag marinade med 2 ss Sommerolje, 1 ss limesaft, 1 ss Balsamico med pasjonsfrukt, nykvernet Timut pepper og koriander
  • Skjær fisken (her bruker vi kveite) i tynneskiver. Dander fisken og reddik- og eplekompotten på en tallerken
  • Ringle marinaden over fisken og vent 5 minutter før servering. Dryss over Havsalt fra Camargue og skallet av en sitronen
Tid Under 30 min
Prøvd denne oppskriften?Let us know how it was!

Middag Ceviche hvit fisk pasjonsfruktbalamico

SASHIMI AV HVIT FISK MED REDDIK-OG EPLEKOMPOTT

En smaksopplevelse utenom det vanlige når kveiten får innslag fra tropiske strøk
Ingen rating
Forberedelsestid 20 minutter
Total tid 20 minutter
Hva lager du Forrett
Porsjoner 4 Porsjoner

Ingredienser
  

Instruksjoner
 

  • Fjern bladene og rasp reddikene eller kjør de i en foodprosessor. Rasp eplet
  • Bland reddikene og eplet sammen med saften av en ½ sitron, noen dråper Sommerolje og 1-2 klyper Espelette Chilipulver. Sett kompotten til side
  • Fjern stilkene og grovhakk koriander
  • Lag marinade med 2 ss Sommerolje, 1 ss limesaft, 1 ss Balsamico med pasjonsfrukt, nykvernet Timut pepper og koriander
  • Skjær fisken (her bruker vi kveite) i tynneskiver. Dander fisken og reddik- og eplekompotten på en tallerken
  • Ringle marinaden over fisken og vent 5 minutter før servering. Dryss over Havsalt fra Camargue og skallet av en sitronen
Tid Under 30 min
Prøvd denne oppskriften?Let us know how it was!