Frisk og lett salat som passer like godt til lunsj som til forrett
Frisk og lett salat som passer like godt til lunsj som til forrett
erter
ruccola
jordbær
Leccino oliven uten stein
cantaloupemelon
fetaost
mynteblader
Intens og urtepreget olivenolje
Balsamico med pasjonsfrukt
Urtesalt til salat & pasta
Hvitt pepper - nykvernet
Ha ertene i kokende vann i 1 minutt, deretter over i kaldt vann
Del melonen i båter og fjern skallet
Dander salaten på et flatt fat med ruccola, jordbær, Leccino oliven, melon, fetaost, mynteblad og erter
Lag en dressing med Sommerolje og Balsamico med pasjonsfrukt. Smak til med Urtesalt og nykvernet hvit Kompot pepper
Tilberedning
Ha ertene i kokende vann i 1 minutt, deretter over i kaldt vann
Del melonen i båter og fjern skallet
Dander salaten på et flatt fat med ruccola, jordbær, Leccino oliven, melon, fetaost, mynteblad og erter
Lag en dressing med Sommerolje og Balsamico med pasjonsfrukt. Smak til med Urtesalt og nykvernet hvit Kompot pepper
ingredienser
erter
ruccola
jordbær
Leccino oliven uten stein
cantaloupemelon
fetaost
mynteblader
Intens og urtepreget olivenolje
Balsamico med pasjonsfrukt
Urtesalt til salat & pasta
Hvitt pepper - nykvernet
Produkter fra Olivenlunden 1830
i denne oppskriften:
produkter fra Olivenlunden
i denne oppskriften: