Vi ønsker deg en riktig god jul og et godt nytt år!
LOGO OLIVENLUNDEN1830-LIGGENDE-841x100

SALAT MED JORDBÆR OG ERTER

Frisk og lett salat som passer like godt til lunsj som til forrett

Koketid Under 20 min
4053442_bowl_food_health_healthy_salad_icon
Lunsj, Salat
Enkel
4

Porsjoner

Frisk og lett salat som passer like godt til lunsj som til forrett

1 neve

erter

1 neve

ruccola

jordbær

2 ss

Leccino oliven uten stein

0.5

cantaloupemelon

fetaost

mynteblader

3 ss

Intens og urtepreget olivenolje

1.5 ss

Balsamico med pasjonsfrukt

Urtesalt til salat & pasta

Hvitt pepper - nykvernet

1. 

Ha ertene i kokende vann i 1 minutt, deretter over i kaldt vann


2. 

Del melonen i båter og fjern skallet


3. 

Dander salaten på et flatt fat med ruccola, jordbær, Leccino oliven, melon, fetaost, mynteblad og erter


4. 

Lag en dressing med Sommerolje og Balsamico med pasjonsfrukt. Smak til med Urtesalt og nykvernet hvit Kompot pepper


Tilberedning

1. 

Ha ertene i kokende vann i 1 minutt, deretter over i kaldt vann


2. 

Del melonen i båter og fjern skallet


3. 

Dander salaten på et flatt fat med ruccola, jordbær, Leccino oliven, melon, fetaost, mynteblad og erter


4. 

Lag en dressing med Sommerolje og Balsamico med pasjonsfrukt. Smak til med Urtesalt og nykvernet hvit Kompot pepper


ingredienser

1 neve

erter

1 neve

ruccola

jordbær

2 ss

Leccino oliven uten stein

0.5

cantaloupemelon

fetaost

mynteblader

3 ss

Intens og urtepreget olivenolje

1.5 ss

Balsamico med pasjonsfrukt

Urtesalt til salat & pasta

Hvitt pepper - nykvernet

Produkter fra Olivenlunden 1830

i denne oppskriften:

produkter fra Olivenlunden

i denne oppskriften:

Flere smaksrike

Oppskrifter