Smaksrik og lekker salat til sommerbordet
Smaksrik og lekker salat til sommerbordet
jordbær
mynteblader
ruccola
Urtesalt til salat og pasta
Leccino-oliven uten stein
fetaost
erter
Balsamico med pasjonsfrukt
cantaloupemelon
Intens og urtepreget olivenolje
Hvitt pepper - nykvernet
Kok ertene i 1 minutt, ha de deretter over i kaldt vann
Del melonen i båter og fjern skallet
Dander ruccola, jordbær, Leccino oliven uten stein, melon, fetaost, mynteblad og erter på ett flatt fat
Lag dressingen med Olivenolje og Balsamico med pasjonsfrukt. Smak til med Urtesalt og nykvernet Hvitt pepper
Ringle dressingen over salaten
Tilberedning
Kok ertene i 1 minutt, ha de deretter over i kaldt vann
Del melonen i båter og fjern skallet
Dander ruccola, jordbær, Leccino oliven uten stein, melon, fetaost, mynteblad og erter på ett flatt fat
Lag dressingen med Olivenolje og Balsamico med pasjonsfrukt. Smak til med Urtesalt og nykvernet Hvitt pepper
Ringle dressingen over salaten
ingredienser
jordbær
mynteblader
ruccola
Urtesalt til salat og pasta
Leccino-oliven uten stein
fetaost
erter
Balsamico med pasjonsfrukt
cantaloupemelon
Intens og urtepreget olivenolje
Hvitt pepper - nykvernet