Vi ønsker deg en riktig god jul og et godt nytt år!
LOGO OLIVENLUNDEN1830-LIGGENDE-841x100

SALAT MED JORDBÆR OG ERTER

Smaksrik og lekker salat til sommerbordet

Koketid Under 20 min
4053442_bowl_food_health_healthy_salad_icon
Salat
Enkel
4

Porsjoner

Smaksrik og lekker salat til sommerbordet

jordbær

mynteblader

1 neve

ruccola

Urtesalt til salat og pasta

2 ss

Leccino-oliven uten stein

fetaost

1 neve

erter

1.5 ss

Balsamico med pasjonsfrukt

0.5

cantaloupemelon

3 ss

Intens og urtepreget olivenolje

Hvitt pepper - nykvernet

1. 

Kok ertene i 1 minutt, ha de deretter over i kaldt vann


2. 

Del melonen i båter og fjern skallet


3. 

Dander ruccola, jordbær, Leccino oliven uten stein, melon, fetaost, mynteblad og erter på ett flatt fat


4. 

Lag dressingen med Olivenolje og Balsamico med pasjonsfrukt. Smak til med Urtesalt og nykvernet Hvitt pepper


5. 

Ringle dressingen over salaten


Tilberedning

1. 

Kok ertene i 1 minutt, ha de deretter over i kaldt vann


2. 

Del melonen i båter og fjern skallet


3. 

Dander ruccola, jordbær, Leccino oliven uten stein, melon, fetaost, mynteblad og erter på ett flatt fat


4. 

Lag dressingen med Olivenolje og Balsamico med pasjonsfrukt. Smak til med Urtesalt og nykvernet Hvitt pepper


5. 

Ringle dressingen over salaten


ingredienser

jordbær

mynteblader

1 neve

ruccola

Urtesalt til salat og pasta

2 ss

Leccino-oliven uten stein

fetaost

1 neve

erter

1.5 ss

Balsamico med pasjonsfrukt

0.5

cantaloupemelon

3 ss

Intens og urtepreget olivenolje

Hvitt pepper - nykvernet

Flere smaksrike

Oppskrifter