LOGO OLIVENLUNDEN1830-LIGGENDE-841x100

SALAT MED CHEVRE, PATA NEGRA SKINKE OG JORDBÆR

Sommersalat med jordbær, Pata Negra skinke, valnøtter og Chévre. Perfekt som en rask og lett lunsj i varmen!

Koketid Under 20 min
4053442_bowl_food_health_healthy_salad_icon
Lunsj, Middag, Salat
Enkel
4

Porsjoner

Sommersalat med jordbær, Pata Negra skinke, valnøtter og Chévre. Perfekt som en rask og lett lunsj i varmen!

1

crispisalat

500 g

jordbær

12 skiver

pata negra skinke

180 g

fersk chevre

100 g

valnøttkjerner

12 ss

olivenolje

10 ss

Bringebæreddik

salt og pepper

1. 

Skyll salaten og jordbærene. Riv salaten i biter og del jordbærene i 4. Bland alt sammen i en stor serveringsskål, eller fordel likt i porsjonsskåler.


2. 

Dryss over chevre og grovt hakkede valnøttkjerner.


3. 

Lag en vinaigrette av olivenolje, bringebæreddik, salt og pepper. Ringle vinaigretten over hver tallerken før servering.


Tilberedning

1. 

Skyll salaten og jordbærene. Riv salaten i biter og del jordbærene i 4. Bland alt sammen i en stor serveringsskål, eller fordel likt i porsjonsskåler.


2. 

Dryss over chevre og grovt hakkede valnøttkjerner.


3. 

Lag en vinaigrette av olivenolje, bringebæreddik, salt og pepper. Ringle vinaigretten over hver tallerken før servering.


ingredienser

1

crispisalat

500 g

jordbær

12 skiver

pata negra skinke

180 g

fersk chevre

100 g

valnøttkjerner

12 ss

olivenolje

10 ss

Bringebæreddik

salt og pepper

Produkter fra Olivenlunden 1830

i denne oppskriften:

produkter fra Olivenlunden

i denne oppskriften:

Flere smaksrike

Oppskrifter

Logg inn eller registrer deg for å lage din egen samling av oppskrifter

Fornavn
Etternavn
E-post
Velg et passord *
Minimum 6 karakterer
Bekreft passord *
Minimum 6 karakterer