Høstsalat med pære og ost som er nydelig som tilbehør eller alene som en lunsj eller lett middag
Høstsalat med pære og ost som er nydelig som tilbehør eller alene som en lunsj eller lett middag
rødbeter
gulbete
moden pære
vellagret ost (gjerne Comte)
Balansert/intens olivenolje
Vellagret balsamico 12 år
spirer
Urtesalt til salat & pasta
nykvernet Sort pepper
Kok gulbeten og rødbeten i 30-40 minutter i to ulike kasseroller
Skrell chioggiabeten, og kutt den i tynne skiver med en skarp kniv eller med en mandolin
Skrell pæren og del den i biter, kutt osten i små terninger, skrell de to betene og del i båter
Forbered dressingen med olivenolje og balsamico, og smak til med urtesalt og pepper
På ett flatt fat, fordel rødbeten, gulbeten, pæren og chioggiaen. Ringle dressingen over salaten
Dryss over vellagret ost og spirer
Til slutt kvern litt pepper over salaten
Tilberedning
Kok gulbeten og rødbeten i 30-40 minutter i to ulike kasseroller
Skrell chioggiabeten, og kutt den i tynne skiver med en skarp kniv eller med en mandolin
Skrell pæren og del den i biter, kutt osten i små terninger, skrell de to betene og del i båter
Forbered dressingen med olivenolje og balsamico, og smak til med urtesalt og pepper
På ett flatt fat, fordel rødbeten, gulbeten, pæren og chioggiaen. Ringle dressingen over salaten
Dryss over vellagret ost og spirer
Til slutt kvern litt pepper over salaten
ingredienser
rødbeter
gulbete
moden pære
vellagret ost (gjerne Comte)
Balansert/intens olivenolje
Vellagret balsamico 12 år
spirer
Urtesalt til salat & pasta
nykvernet Sort pepper
Produkter fra Olivenlunden 1830
i denne oppskriften:
produkter fra Olivenlunden
i denne oppskriften: