RASK KYLLINGSUPPE MED BALSAMICO MED KIRSEBÆR

Rask og varmende kyllingsuppe - perfekt for kalde høstdager
kyllingsuppe med kirsebaerbalsamico
Forberedelsestid 10 minutter
Koketid 20 minutter
Total tid 30 minutter
Porsjoner 5 porsjoner
Hva lager du Lunsj, Middag, Suppe

Trykk "liker" for å lagre oppskriften I din kokebok

Tilberedning
 

  • Del kyllingfiletene i tynne skiver, knus hvitløken med en kniv og kutt gulrøttene og søtpoteten i staver
  • Stek kylling og hvitløk med Hverdagsolje i 3 minutter i en kjele. Tilsett krydder og fortsett å steke i 3 minutter til. Til slutt, smak til med 1 ss Balsamico med kirsebær. Ha kyllingen over på et tørkepapir
  • Ha kyllingkraft i kjelen og kok opp. Ha søtpotet og gulrøtter i kjelen og fortsett å koke i 8 minutter
  • Tilsett kylling og hvite bønner i suppen og fortsett å koke i 3 minutter til, tilsett babyspinat og fordel suppen i suppetallerkener
  • Smak til med Havsalt fra Camargue og nykvernet Sort Kampot pepper. Ringle 1 ts Balsamico med kirsebær og 1 liten ss Intens olivenolje over hver tallerken. Server med en gang.
    kyllingsuppe med kirsebaerbalsamico
Olivier Pean

Tilberedning
 

  • Del kyllingfiletene i tynne skiver, knus hvitløken med en kniv og kutt gulrøttene og søtpoteten i staver
  • Stek kylling og hvitløk med Hverdagsolje i 3 minutter i en kjele. Tilsett krydder og fortsett å steke i 3 minutter til. Til slutt, smak til med 1 ss Balsamico med kirsebær. Ha kyllingen over på et tørkepapir
  • Ha kyllingkraft i kjelen og kok opp. Ha søtpotet og gulrøtter i kjelen og fortsett å koke i 8 minutter
  • Tilsett kylling og hvite bønner i suppen og fortsett å koke i 3 minutter til, tilsett babyspinat og fordel suppen i suppetallerkener
  • Smak til med Havsalt fra Camargue og nykvernet Sort Kampot pepper. Ringle 1 ts Balsamico med kirsebær og 1 liten ss Intens olivenolje over hver tallerken. Server med en gang.
    kyllingsuppe med kirsebaerbalsamico
Olivier Pean
Loading...