Vi feirer farsdag! Fri frakt på hele butikken t.o.m. søndag!
Rask og varmende kyllingsuppe – perfekt for kalde høstdager
Rask og varmende kyllingsuppe – perfekt for kalde høstdager
kyllingfilet
Hverdagsolje
paprikapulver
cumin
Økologisk kryddermiks til pasta og pizza
hvitløksfedd
kyllingkraft
gulrøtter
søtpotet
hvite bønner
babyspinat
Balsamico med kirsebær*
Høstolje eller Intens olivenolje (små spiseskjeer)
Sort Kampot pepper
Havsalt fra Camargue
*Man kan erstatte Balsamico med kirsebær med Balsamico med solbær
Del kyllingfiletene i tynne skiver, knus hvitløken med en kniv og kutt gulrøttene og søtpoteten i staver
Stek kylling og hvitløk med Hverdagsolje i 3 minutter i en kjele. Tilsett krydder og fortsett å steke i 3 minutter til. Til slutt, smak til med 1 ss Balsamico med kirsebær. Ha kyllingen over på et tørkepapir
Ha kyllingkraft i kjelen og kok opp. Ha søtpotet og gulrøtter i kjelen og fortsett å koke i 8 minutter
Tilsett kylling og hvite bønner i suppen og fortsett å koke i 3 minutter til, tilsett babyspinat og fordel suppen i suppetallerkener
Smak til med Havsalt fra Camargue og nykvernet Sort Kampot pepper. Ringle 1 ts Balsamico med kirsebær og 1 liten ss Intens olivenolje over hver tallerken. Server med en gang.
Tilberedning
Del kyllingfiletene i tynne skiver, knus hvitløken med en kniv og kutt gulrøttene og søtpoteten i staver
Stek kylling og hvitløk med Hverdagsolje i 3 minutter i en kjele. Tilsett krydder og fortsett å steke i 3 minutter til. Til slutt, smak til med 1 ss Balsamico med kirsebær. Ha kyllingen over på et tørkepapir
Ha kyllingkraft i kjelen og kok opp. Ha søtpotet og gulrøtter i kjelen og fortsett å koke i 8 minutter
Tilsett kylling og hvite bønner i suppen og fortsett å koke i 3 minutter til, tilsett babyspinat og fordel suppen i suppetallerkener
Smak til med Havsalt fra Camargue og nykvernet Sort Kampot pepper. Ringle 1 ts Balsamico med kirsebær og 1 liten ss Intens olivenolje over hver tallerken. Server med en gang.
ingredienser
kyllingfilet
Hverdagsolje
paprikapulver
cumin
Økologisk kryddermiks til pasta og pizza
hvitløksfedd
kyllingkraft
gulrøtter
søtpotet
hvite bønner
babyspinat
Balsamico med kirsebær*
Høstolje eller Intens olivenolje (små spiseskjeer)
Sort Kampot pepper
Havsalt fra Camargue
*Man kan erstatte Balsamico med kirsebær med Balsamico med solbær
Produkter fra Olivenlunden 1830
i denne oppskriften:
kr 229
kr 399
kr 699
produkter fra Olivenlunden
i denne oppskriften:
kr 229
kr 399
kr 699