Trykk "liker" for å lagre oppskriften I din kokebok
Tilberedning
Del kyllingfiletene i tynne skiver, knus hvitløken med en kniv og kutt gulrøttene og søtpoteten i staver
Stek kylling og hvitløk med Hverdagsolje i 3 minutter i en kjele. Tilsett krydder og fortsett å steke i 3 minutter til. Til slutt, smak til med 1 ss Balsamico med kirsebær. Ha kyllingen over på et tørkepapir
Ha kyllingkraft i kjelen og kok opp. Ha søtpotet og gulrøtter i kjelen og fortsett å koke i 8 minutter
Tilsett kylling og hvite bønner i suppen og fortsett å koke i 3 minutter til, tilsett babyspinat og fordel suppen i suppetallerkener
Smak til med Havsalt fra Camargue og nykvernet Sort Kampot pepper. Ringle 1 ts Balsamico med kirsebær og 1 liten ss Intens olivenolje over hver tallerken. Server med en gang.
*Man kan erstatte Balsamico med kirsebær med Balsamico med solbær
Tilberedning
Del kyllingfiletene i tynne skiver, knus hvitløken med en kniv og kutt gulrøttene og søtpoteten i staver
Stek kylling og hvitløk med Hverdagsolje i 3 minutter i en kjele. Tilsett krydder og fortsett å steke i 3 minutter til. Til slutt, smak til med 1 ss Balsamico med kirsebær. Ha kyllingen over på et tørkepapir
Ha kyllingkraft i kjelen og kok opp. Ha søtpotet og gulrøtter i kjelen og fortsett å koke i 8 minutter
Tilsett kylling og hvite bønner i suppen og fortsett å koke i 3 minutter til, tilsett babyspinat og fordel suppen i suppetallerkener
Smak til med Havsalt fra Camargue og nykvernet Sort Kampot pepper. Ringle 1 ts Balsamico med kirsebær og 1 liten ss Intens olivenolje over hver tallerken. Server med en gang.