PAVLOVA MED PASJONSFRUKT OG MANGO
Fruktig og lekker pavlova - perfekt både til kakebordet og som dessert
Ingen rating
Forberedelsestid 45 minutter min
Koketid 1 %s t hr
Total tid 1 %s t hr 45 minutter min
Ingredienser
- 4 eggehviter
- 220 g sukker
- 1 klype salt
- 10 g maisenna
- skallet av ½ lime
- kokosmasse
- 150 g fløte
- 150 g mascarpone
- 3 ss Syltetøy med mango, pasjonsfrukt og tindved
- 3 pasjonsfrukter
- 1 mango
- 2-3 kokosflak
- 1 ss Olivenolje med sitrus
- 1 ss Balsamico med grapefrukt
Instruksjoner
- Forvarm ovnen til 170 grader.
- Visp eggehvitene med en klype salt. Tilsett så gradvis 2/3 av sukkeret og limeskallet.
- Bland sammen maisenna og resten av sukkeret, og tilsett blandingen litt etter litt mens du fortsetter å vispe.
- Når røren er blank, smidig og fast har du den over på bakepapiret. Formen på pavlovaen skal være rund med høye kanter. Bruk en slikkepott til å dra opp kantene så du får en «kurv».
- Dryss over kokosmasse.
- Senk temperaturen i ovnen til 120 grader og stek pavlovaen i 60-90 minutter. Avkjøl bunnen.
- Pisk fløten til en fast krem og vend forsiktig inn romtemperert mascarpone. Deretter vender du Syltetøy med mango, pasjonsfrukt og tindved forsiktig inn i kremen. Sett til side i kjøleskapet.
- Skjær en liten del av mangoen i skiver til pynt. Del resten i små terninger og bland med 1 ss Balsamico med grapefrukt.
- Sett pavlovabunnen på et serveringsfat, ha over maskarponekrem-blandingen og ringle over 1 ss Olivenolje med sitrus.
- Dander mangobiter over kremen og ha over pasjonsfrukt.
- Pynt med mangoskiver og kokosflak.
Prøvd denne oppskriften?Let us know how it was!
PAVLOVA MED PASJONSFRUKT OG MANGO
Fruktig og lekker pavlova - perfekt både til kakebordet og som dessert
Ingen rating
Forberedelsestid 45 minutter min
Koketid 1 %s t hr
Total tid 1 %s t hr 45 minutter min
Ingredienser
- 4 eggehviter
- 220 g sukker
- 1 klype salt
- 10 g maisenna
- skallet av ½ lime
- kokosmasse
- 150 g fløte
- 150 g mascarpone
- 3 ss Syltetøy med mango, pasjonsfrukt og tindved
- 3 pasjonsfrukter
- 1 mango
- 2-3 kokosflak
- 1 ss Olivenolje med sitrus
- 1 ss Balsamico med grapefrukt
Instruksjoner
- Forvarm ovnen til 170 grader.
- Visp eggehvitene med en klype salt. Tilsett så gradvis 2/3 av sukkeret og limeskallet.
- Bland sammen maisenna og resten av sukkeret, og tilsett blandingen litt etter litt mens du fortsetter å vispe.
- Når røren er blank, smidig og fast har du den over på bakepapiret. Formen på pavlovaen skal være rund med høye kanter. Bruk en slikkepott til å dra opp kantene så du får en «kurv».
- Dryss over kokosmasse.
- Senk temperaturen i ovnen til 120 grader og stek pavlovaen i 60-90 minutter. Avkjøl bunnen.
- Pisk fløten til en fast krem og vend forsiktig inn romtemperert mascarpone. Deretter vender du Syltetøy med mango, pasjonsfrukt og tindved forsiktig inn i kremen. Sett til side i kjøleskapet.
- Skjær en liten del av mangoen i skiver til pynt. Del resten i små terninger og bland med 1 ss Balsamico med grapefrukt.
- Sett pavlovabunnen på et serveringsfat, ha over maskarponekrem-blandingen og ringle over 1 ss Olivenolje med sitrus.
- Dander mangobiter over kremen og ha over pasjonsfrukt.
- Pynt med mangoskiver og kokosflak.
Prøvd denne oppskriften?Let us know how it was!