Min profil

Recette pavlova ©FQ BD x

PAVLOVA MED PASJONSFRUKT OG MANGO

Fruktig og lekker pavlova - perfekt både til kakebordet og som dessert
Ingen rating
Forberedelsestid 45 minutter
Koketid 1 %s t
Total tid 1 %s t 45 minutter
Hva lager du Dessert, Jul
Porsjoner 6 porsjoner

Instruksjoner
 

  • Forvarm ovnen til 170 grader.
  • Visp eggehvitene med en klype salt. Tilsett så gradvis 2/3 av sukkeret og limeskallet.
  • Bland sammen maisenna og resten av sukkeret, og tilsett blandingen litt etter litt mens du fortsetter å vispe.
  • Når røren er blank, smidig og fast har du den over på bakepapiret. Formen på pavlovaen skal være rund med høye kanter. Bruk en slikkepott til å dra opp kantene så du får en «kurv».
  • Dryss over kokosmasse.
  • Senk temperaturen i ovnen til 120 grader og stek pavlovaen i 60-90 minutter. Avkjøl bunnen.
  • Pisk fløten til en fast krem og vend forsiktig inn romtemperert mascarpone. Deretter vender du Syltetøy med mango, pasjonsfrukt og tindved forsiktig inn i kremen. Sett til side i kjøleskapet.
  • Skjær en liten del av mangoen i skiver til pynt. Del resten i små terninger og bland med 1 ss Balsamico med grapefrukt.
  • Sett pavlovabunnen på et serveringsfat, ha over maskarponekrem-blandingen og ringle over 1 ss Olivenolje med sitrus.
  • Dander mangobiter over kremen og ha over pasjonsfrukt.
  • Pynt med mangoskiver og kokosflak.
    Recette pavlova ©FQ BD x
Prøvd denne oppskriften?Let us know how it was!

Recette pavlova ©FQ BD x

PAVLOVA MED PASJONSFRUKT OG MANGO

Fruktig og lekker pavlova - perfekt både til kakebordet og som dessert
Ingen rating
Forberedelsestid 45 minutter
Koketid 1 %s t
Total tid 1 %s t 45 minutter
Hva lager du Dessert, Jul
Porsjoner 6 porsjoner

Instruksjoner
 

  • Forvarm ovnen til 170 grader.
  • Visp eggehvitene med en klype salt. Tilsett så gradvis 2/3 av sukkeret og limeskallet.
  • Bland sammen maisenna og resten av sukkeret, og tilsett blandingen litt etter litt mens du fortsetter å vispe.
  • Når røren er blank, smidig og fast har du den over på bakepapiret. Formen på pavlovaen skal være rund med høye kanter. Bruk en slikkepott til å dra opp kantene så du får en «kurv».
  • Dryss over kokosmasse.
  • Senk temperaturen i ovnen til 120 grader og stek pavlovaen i 60-90 minutter. Avkjøl bunnen.
  • Pisk fløten til en fast krem og vend forsiktig inn romtemperert mascarpone. Deretter vender du Syltetøy med mango, pasjonsfrukt og tindved forsiktig inn i kremen. Sett til side i kjøleskapet.
  • Skjær en liten del av mangoen i skiver til pynt. Del resten i små terninger og bland med 1 ss Balsamico med grapefrukt.
  • Sett pavlovabunnen på et serveringsfat, ha over maskarponekrem-blandingen og ringle over 1 ss Olivenolje med sitrus.
  • Dander mangobiter over kremen og ha over pasjonsfrukt.
  • Pynt med mangoskiver og kokosflak.
    Recette pavlova ©FQ BD x
Prøvd denne oppskriften?Let us know how it was!