PARMESANSUPPE

Smaksrik suppe! Perfekt både som lunsj og forrett.
olivenlunden oppskrifter suppe PARMESANSUPPE hverdagsolje parmesan troffelolje
Total tid 30 minutter
Porsjoner 4 porsjoner
Hva lager du Suppe

Trykk "liker" for å lagre oppskriften I din kokebok

Tilberedning
 

  • Grovhakk sjalottløken og fres den i en middels varm stekepanne med 2 ss Hverdagsolje til den blir blank. 
  • Varm opp melken, fløten, grønnsakskraften, parmesanen, sjalottløken og timianen forsiktig, helt til parmesanen har smeltet. 
  • Fjern timianen fra melkeblandingen og kjør glatt med en stavmikser. 
  • Grovhakk de Halvtørkede tomatene
  • Ha 1 ts  Olivenpaté og 1⁄2 ss Halvtørkede tomater i hver serveringsskål. 
  • Varm opp suppen forsiktig, og hell over Olivenpatéen og tomatene
  • Ringle ca. 1 ss Trøffelolje og 1 liten klype Trøffelsalt over hver suppeporsjon og server med en gang. 

Ingredienser

Ingredienser
  

Tilberedning
 

  • Grovhakk sjalottløken og fres den i en middels varm stekepanne med 2 ss Hverdagsolje til den blir blank. 
  • Varm opp melken, fløten, grønnsakskraften, parmesanen, sjalottløken og timianen forsiktig, helt til parmesanen har smeltet. 
  • Fjern timianen fra melkeblandingen og kjør glatt med en stavmikser. 
  • Grovhakk de Halvtørkede tomatene
  • Ha 1 ts  Olivenpaté og 1⁄2 ss Halvtørkede tomater i hver serveringsskål. 
  • Varm opp suppen forsiktig, og hell over Olivenpatéen og tomatene
  • Ringle ca. 1 ss Trøffelolje og 1 liten klype Trøffelsalt over hver suppeporsjon og server med en gang. 
Loading...