Smaksrik suppe! Perfekt både som lunsj og forrett.
Smaksrik suppe! Perfekt både som lunsj og forrett.
Hverdagsolje
Parmesan – 26 md. lagret
fløte
sjalottløk
grønnsakskraft
H-melk
fersk timian
Hverdagsolje
Sort olivenpaté med timian
Halvtørkede cherrytomater
Hvit trøffelolje*
Hvitt trøffelsalt
Grovhakk sjalottløken og fres den i en middels varm stekepanne med 2 ss Hverdagsolje til den blir blank.
Varm opp melken, fløten, grønnsakskraften, parmesanen, sjalottløken og timianen forsiktig, helt til parmesanen har smeltet.
Fjern timianen fra melkeblandingen og kjør glatt med en stavmikser.
Grovhakk de Halvtørkede tomatene.
Ha 1 ts Olivenpaté og 1⁄2 ss Halvtørkede tomater i hver serveringsskål.
Varm opp suppen forsiktig, og hell over Olivenpatéen og tomatene.
Ringle ca. 1 ss Trøffelolje og 1 liten klype Trøffelsalt over hver suppeporsjon og server med en gang.
Tilberedning
Grovhakk sjalottløken og fres den i en middels varm stekepanne med 2 ss Hverdagsolje til den blir blank.
Varm opp melken, fløten, grønnsakskraften, parmesanen, sjalottløken og timianen forsiktig, helt til parmesanen har smeltet.
Fjern timianen fra melkeblandingen og kjør glatt med en stavmikser.
Grovhakk de Halvtørkede tomatene.
Ha 1 ts Olivenpaté og 1⁄2 ss Halvtørkede tomater i hver serveringsskål.
Varm opp suppen forsiktig, og hell over Olivenpatéen og tomatene.
Ringle ca. 1 ss Trøffelolje og 1 liten klype Trøffelsalt over hver suppeporsjon og server med en gang.
ingredienser
Hverdagsolje
Parmesan – 26 md. lagret
fløte
sjalottløk
grønnsakskraft
H-melk
fersk timian
Hverdagsolje
Sort olivenpaté med timian
Halvtørkede cherrytomater
Hvit trøffelolje*
Hvitt trøffelsalt
Produkter fra Olivenlunden 1830
i denne oppskriften:
kr 129
produkter fra Olivenlunden
i denne oppskriften:
kr 129