Vi ønsker deg en riktig god jul og et godt nytt år!

ASIATISK GRØNNSAKSSUPPE

Spicy og smakfull asiatisk grønnsakssuppe med kokosmelk, red curry og ingefær.
Ingen rating
Hva lager du Suppe

Instruksjoner
 

  • Finhakk hvitløk, rens og skjær paprika i biter, løk i tynne båter, aubergin i terninger, strimle gulrøttene og finhakk ingefæren.
  • Varm opp 1-2 ss hverdagsolje i en kjele, og tilsett curry paste, ingefær og hvitløk 
  • La det frese under omrøring i 2-3 minutter over middels sterk varme, og tilsett 2 ss honning- og ingefærbalsamico 
  • Tilsett grønnsakskraft og kokosmelk, kok opp og la suppen småkoke i 5 minutter.
  • Smak til med fiskesaus og soyasaus. 
  • Ha i paprika, løk, aubergine og gulrøtter. La trekke til grønnsakene er møre.
  • Dryss over hakket vårløk og koriander ved servering, og ringle 1 ss chiliolje og 1 ts honning- og ingefærbalsamico over hver tallerken til slutt. 
  • *Honning- og ingefærbalsamico kan erstattes med mangobalsamico eller fersken- og aprikosbalsamico 
Prøvd denne oppskriften?Let us know how it was!

ASIATISK GRØNNSAKSSUPPE

Spicy og smakfull asiatisk grønnsakssuppe med kokosmelk, red curry og ingefær.
Ingen rating
Hva lager du Suppe

Instruksjoner
 

  • Finhakk hvitløk, rens og skjær paprika i biter, løk i tynne båter, aubergin i terninger, strimle gulrøttene og finhakk ingefæren.
  • Varm opp 1-2 ss hverdagsolje i en kjele, og tilsett curry paste, ingefær og hvitløk 
  • La det frese under omrøring i 2-3 minutter over middels sterk varme, og tilsett 2 ss honning- og ingefærbalsamico 
  • Tilsett grønnsakskraft og kokosmelk, kok opp og la suppen småkoke i 5 minutter.
  • Smak til med fiskesaus og soyasaus. 
  • Ha i paprika, løk, aubergine og gulrøtter. La trekke til grønnsakene er møre.
  • Dryss over hakket vårløk og koriander ved servering, og ringle 1 ss chiliolje og 1 ts honning- og ingefærbalsamico over hver tallerken til slutt. 
  • *Honning- og ingefærbalsamico kan erstattes med mangobalsamico eller fersken- og aprikosbalsamico 
Prøvd denne oppskriften?Let us know how it was!