Spicy og smakfull asiatisk grønnsakssuppe med kokosmelk, red curry og ingefær.
Spicy og smakfull asiatisk grønnsakssuppe med kokosmelk, red curry og ingefær.
rød curry paste
ingefær
fedd hvitløk
rød paprika
rødløk
aubergine
gulrøtter
grønnsakskraft eller kyllingkraft
boks kokosmelk
fiskesaus
soyasaus
Olivenolje med chili
Vårløk
Koriander
Hverdagsolje
Balsamico med honning & ingefær*
*Balsamico med honning & ingefær kan erstattes med Balsamico med mango eller Balsamico med fersken & aprikos
Finhakk hvitløk, rens og skjær paprika i biter, løk i tynne båter, aubergin i terninger, strimle gulrøttene og finhakk ingefæren.
Varm opp 1-2 ss hverdagsolje i en kjele, og tilsett curry paste, ingefær og hvitløk
Tilsett grønnsakskraft og kokosmelk, kok opp og la suppen småkoke i 5 minutter.
La det frese under omrøring i 2-3 minutter over middels sterk varme, og tilsett 2 ss honning- og ingefærbalsamico
Tilsett grønnsakskraft og kokosmelk, kok opp og la suppen småkoke i tre minutter
Smak til med fiskesaus og soyasaus.
Ha i paprika, løk, aubergine og gulrøtter. La trekke til grønnsakene er møre.
La det trekke til grønnsakene er møre
Dryss over hakket vårløk og koriander ved servering, og ringle 1 ss chiliolje og 1 ts honning- og ingefærbalsamico over hver tallerken til slutt.
Tilberedning
Finhakk hvitløk, rens og skjær paprika i biter, løk i tynne båter, aubergin i terninger, strimle gulrøttene og finhakk ingefæren.
Varm opp 1-2 ss hverdagsolje i en kjele, og tilsett curry paste, ingefær og hvitløk
Tilsett grønnsakskraft og kokosmelk, kok opp og la suppen småkoke i 5 minutter.
La det frese under omrøring i 2-3 minutter over middels sterk varme, og tilsett 2 ss honning- og ingefærbalsamico
Tilsett grønnsakskraft og kokosmelk, kok opp og la suppen småkoke i tre minutter
Smak til med fiskesaus og soyasaus.
Ha i paprika, løk, aubergine og gulrøtter. La trekke til grønnsakene er møre.
La det trekke til grønnsakene er møre
Dryss over hakket vårløk og koriander ved servering, og ringle 1 ss chiliolje og 1 ts honning- og ingefærbalsamico over hver tallerken til slutt.
ingredienser
rød curry paste
ingefær
fedd hvitløk
rød paprika
rødløk
aubergine
gulrøtter
grønnsakskraft eller kyllingkraft
boks kokosmelk
fiskesaus
soyasaus
Olivenolje med chili
Vårløk
Koriander
Hverdagsolje
Balsamico med honning & ingefær*
*Balsamico med honning & ingefær kan erstattes med Balsamico med mango eller Balsamico med fersken & aprikos
Produkter fra Olivenlunden 1830
i denne oppskriften:
kr 299
kr 189
kr 399
kr 279
produkter fra Olivenlunden
i denne oppskriften:
kr 299
kr 189
kr 399
kr 279