PANNACOTTA MED BÆR OG OREGANO
En nydelig og frisk avslutning på et godt måltid
Ingen rating
Forberedelsestid 10 minutter min
Koketid 5 minutter min
tilberedning 4 %s t timer
Total tid 4 %s t timer 15 minutter min
Hva lager du Dessert
Kjøkken Italian
Porsjoner 4 Porsjoner
Ingredienser
- 150 g blåbær
- 150 g solbær
- 10 ts Olivenolje med grønn sitron
- 2,5 dl fløte
- 75 g sukker
- ½ stk vaniljestang
- 3 stk gelatinplater
- 6 ts Mørk balsamico med solbær
- 3 ss oreganoblader ferske
- Sorte balsamicoperler
Instruksjoner
- Bland 50 g av begge typer bær med 2 ts Balsamico med solbær og 2 ts Olivenolje med grønn sitron, og sett bærene i kjøleskapet i minst 4 timer
- Ha 1 gelatinplate i kaldt vann
- Varm opp fløte og vaniljestang uten at det koker.
- Tilsett 40g sukker, fortsatt uten at det koker. Tilsett deretter gelatinplaten
- Ha1 ts marinerte bær i hvert serveringsglass og fyll halvparten av glasset med panna cotta-blanding
- Hell en dråpe Olivenolje grønn sitron i hvert glass og sett glassene i kjøleskapet i minst 2-3 timer
- Fjern bladene fra oreganostilken
- Ha de resterende gelatinplatene i kaldt vann
- Ha resten av bærene, 35 g sukker, 8 ts Olivenolje med grønn sitron og 4 ts Balsamico med solbær og fersk oregano i en food processor og kjør det glatt
- Ta en liten del av bærblandingen og bruk den til å varme opp samt smelte gelatinplatene. Bland så alt sammen
- Hell ca 1 cm av blandingen over panna cottaen og sett i kjøleskapet i minst 1 time
- Pynt med fersk oregano, bær og Balsamicoperler før servering.
Prøvd denne oppskriften?Let us know how it was!
PANNACOTTA MED BÆR OG OREGANO
En nydelig og frisk avslutning på et godt måltid
Ingen rating
Forberedelsestid 10 minutter min
Koketid 5 minutter min
tilberedning 4 %s t timer
Total tid 4 %s t timer 15 minutter min
Hva lager du Dessert
Kjøkken Italian
Porsjoner 4 Porsjoner
Ingredienser
- 150 g blåbær
- 150 g solbær
- 10 ts Olivenolje med grønn sitron
- 2,5 dl fløte
- 75 g sukker
- ½ stk vaniljestang
- 3 stk gelatinplater
- 6 ts Mørk balsamico med solbær
- 3 ss oreganoblader ferske
- Sorte balsamicoperler
Instruksjoner
- Bland 50 g av begge typer bær med 2 ts Balsamico med solbær og 2 ts Olivenolje med grønn sitron, og sett bærene i kjøleskapet i minst 4 timer
- Ha 1 gelatinplate i kaldt vann
- Varm opp fløte og vaniljestang uten at det koker.
- Tilsett 40g sukker, fortsatt uten at det koker. Tilsett deretter gelatinplaten
- Ha1 ts marinerte bær i hvert serveringsglass og fyll halvparten av glasset med panna cotta-blanding
- Hell en dråpe Olivenolje grønn sitron i hvert glass og sett glassene i kjøleskapet i minst 2-3 timer
- Fjern bladene fra oreganostilken
- Ha de resterende gelatinplatene i kaldt vann
- Ha resten av bærene, 35 g sukker, 8 ts Olivenolje med grønn sitron og 4 ts Balsamico med solbær og fersk oregano i en food processor og kjør det glatt
- Ta en liten del av bærblandingen og bruk den til å varme opp samt smelte gelatinplatene. Bland så alt sammen
- Hell ca 1 cm av blandingen over panna cottaen og sett i kjøleskapet i minst 1 time
- Pynt med fersk oregano, bær og Balsamicoperler før servering.
Prøvd denne oppskriften?Let us know how it was!