Trykk "liker" for å lagre oppskriften I din kokebok
Tilberedning
Hvis du velger å ha med mandarin, skrell mandarinene og del i 16 skiver. Karamelliser mandarinskivene i en “tørr” stekepanne
Skrell jordskokkene, finhakk sjalottløken og hvitløksfeddene. Fres sjalottløken i en stor gryte med hverdagsolje til den blir blank og tilsett deretter hvitløken. Bland godt sammen
Tilsett så jordskokkene, melken og grønnsakskraften/vannet. La det småkoke til jordskokkene blir møre. Kjør det glatt med en stavmikser
Pisk fløten og vend inn 2 ss parmesankrem med trøffel. Ha det i suppen
Ha 4 karamelliserte mandarinskiver i bunnen av hver bolle og hell suppen over
Topp med 1 ts parmesankrem med trøffel og 4 mandarinskiver. Til slutt ringle over trøffelolje og smak til med trøffelsalt og nykvernet pepper
Hvis du velger å ha med mandarin, skrell mandarinene og del i 16 skiver. Karamelliser mandarinskivene i en “tørr” stekepanne
Skrell jordskokkene, finhakk sjalottløken og hvitløksfeddene. Fres sjalottløken i en stor gryte med hverdagsolje til den blir blank og tilsett deretter hvitløken. Bland godt sammen
Tilsett så jordskokkene, melken og grønnsakskraften/vannet. La det småkoke til jordskokkene blir møre. Kjør det glatt med en stavmikser
Pisk fløten og vend inn 2 ss parmesankrem med trøffel. Ha det i suppen
Ha 4 karamelliserte mandarinskiver i bunnen av hver bolle og hell suppen over
Topp med 1 ts parmesankrem med trøffel og 4 mandarinskiver. Til slutt ringle over trøffelolje og smak til med trøffelsalt og nykvernet pepper
En smakfull forrett med sjømat som du kan servere i julen. I denne retten bruker vi Grapefruktbalsamico, Juleolje fra Toscana, Timut pepper og Havsalt fra Camargue.