ISKREM MED BÆR OG PISTASJKREM

Den perfekte sommerdessert
Forberedelsestid 15 minutter
Total tid 15 minutter
Porsjoner 4 porsjoner
Hva lager du 17. mai, Dessert

Trykk "liker" for å lagre oppskriften I din kokebok

Tilberedning
 

  • Bland Pistasjkrem og Olivenolje med sitron
  • Del jordbær i 4 biter eller i skiver, knus pistasjnøttene
  • Fordel iskrem og jordær i serveringsskåler, ha blandingen med Pistasjkrem og Olivenolje med sitron over.
  • Til slutt dryss over pistasjnøttene

Merknader

Tips: denne desserten er veldig god med sorbet
Olivier Pean

Tilberedning
 

  • Bland Pistasjkrem og Olivenolje med sitron
  • Del jordbær i 4 biter eller i skiver, knus pistasjnøttene
  • Fordel iskrem og jordær i serveringsskåler, ha blandingen med Pistasjkrem og Olivenolje med sitron over.
  • Til slutt dryss over pistasjnøttene

Merknader

Tips: denne desserten er veldig god med sorbet
Olivier Pean
Loading...