LOGO OLIVENLUNDEN1830-LIGGENDE-841x100

ISKREM MED BÆR OG PISTASJKREM

Den perfekte sommerdessert

Koketid Under 20 min
4053442_bowl_food_health_healthy_salad_icon
17-mai, Dessert
Enkel
4

Porsjoner

Den perfekte sommerdessert

500 g

iskrem

2.5 ss

Olivenolje med sitron

2.5 neve

bær

1

Pistasjkrem med olivenolje og ristede pistasjnøtter

Pistasjnøtter (liten neve)

1. 

Bland Pistasjkrem og Olivenolje med sitron


2. 

Del jordbær i 4 biter eller i skiver, knus pistasjnøttene


3. 

Fordel iskrem og jordær i serveringsskåler, ha blandingen med Pistasjkrem og Olivenolje med sitron over.


4. 

Til slutt dryss over pistasjnøttene


Tilberedning

1. 

Bland Pistasjkrem og Olivenolje med sitron


2. 

Del jordbær i 4 biter eller i skiver, knus pistasjnøttene


3. 

Fordel iskrem og jordær i serveringsskåler, ha blandingen med Pistasjkrem og Olivenolje med sitron over.


4. 

Til slutt dryss over pistasjnøttene


ingredienser

500 g

iskrem

2.5 ss

Olivenolje med sitron

2.5 neve

bær

1

Pistasjkrem med olivenolje og ristede pistasjnøtter

Pistasjnøtter (liten neve)

Flere smaksrike

Oppskrifter

Logg inn eller registrer deg for å lage din egen samling av oppskrifter

Fornavn
Etternavn
E-post
Velg et passord *
Minimum 6 karakterer
Bekreft passord *
Minimum 6 karakterer