Vi ønsker deg en riktig god jul og et godt nytt år!

ISKREM MED BÆR OG PISTASJKREM

Olivier Pean
Den perfekte sommerdessert
5 from 1 vote
Forberedelsestid 15 minutter
Total tid 15 minutter
Hva lager du 17. mai, Dessert
Porsjoner 4 porsjoner

Instruksjoner
 

  • Bland Pistasjkrem og Olivenolje med sitron
  • Del jordbær i 4 biter eller i skiver, knus pistasjnøttene
  • Fordel iskrem og jordær i serveringsskåler, ha blandingen med Pistasjkrem og Olivenolje med sitron over.
  • Til slutt dryss over pistasjnøttene

Merknader

Tips: denne desserten er veldig god med sorbet
Tid Under 20 min
Prøvd denne oppskriften?Let us know how it was!

ISKREM MED BÆR OG PISTASJKREM

Olivier Pean
Den perfekte sommerdessert
5 from 1 vote
Forberedelsestid 15 minutter
Total tid 15 minutter
Hva lager du 17. mai, Dessert
Porsjoner 4 porsjoner

Instruksjoner
 

  • Bland Pistasjkrem og Olivenolje med sitron
  • Del jordbær i 4 biter eller i skiver, knus pistasjnøttene
  • Fordel iskrem og jordær i serveringsskåler, ha blandingen med Pistasjkrem og Olivenolje med sitron over.
  • Til slutt dryss over pistasjnøttene

Merknader

Tips: denne desserten er veldig god med sorbet
Tid Under 20 min
Prøvd denne oppskriften?Let us know how it was!