Perfekt dessert etter sommermåltidet, og her trenger du ikke forlate grillen for å tilberede.
Perfekt dessert etter sommermåltidet, og her trenger du ikke forlate grillen for å tilberede.
ananas
mango
Havsalt fra Camargue
Espelette Chilipulver AOP
Kastanjehonning
vaniljeis
mild olivenolje
Ananasbalsamico
Skrell ananasen og del i skiver på ca. 0,5 cm, fjern midten og restene av skallet.
Skrell mangoen og del i skiver på ca. 5 mm.
Bland sammen havsalt fra Camargue og espelette chilipulver, og lag dressingen med mild olivenolje og ananasbalsamico.
Forvarm grillen og legg fruktskivene på. Pensle veldig lett med kastanjehonning og la dem karamellisere ca. 1 minutt.
Snu fruktskivene, pensle lett med kastanjehonning, grill 1 minutt til og ha dem over på et fat.
Dryss havsalt og espelette chilipulver over den grillede frukten.
Server umiddelbart sammen med vaniljeis. Ringle ½ ss dressing over hver tallerken.
Tilberedning
Skrell ananasen og del i skiver på ca. 0,5 cm, fjern midten og restene av skallet.
Skrell mangoen og del i skiver på ca. 5 mm.
Bland sammen havsalt fra Camargue og espelette chilipulver, og lag dressingen med mild olivenolje og ananasbalsamico.
Forvarm grillen og legg fruktskivene på. Pensle veldig lett med kastanjehonning og la dem karamellisere ca. 1 minutt.
Snu fruktskivene, pensle lett med kastanjehonning, grill 1 minutt til og ha dem over på et fat.
Dryss havsalt og espelette chilipulver over den grillede frukten.
Server umiddelbart sammen med vaniljeis. Ringle ½ ss dressing over hver tallerken.
ingredienser
ananas
mango
Havsalt fra Camargue
Espelette Chilipulver AOP
Kastanjehonning
vaniljeis
mild olivenolje
Ananasbalsamico