GRILLEDE ANANAS- OG MANGOSKIVER MED VANILJEIS

Perfekt dessert etter sommermåltidet, og her trenger du ikke forlate grillen for å tilberede.
DSC
Forberedelsestid 15 minutter
Koketid 5 minutter
Total tid 20 minutter
Porsjoner 4 porsjoner
Hva lager du Dessert

Trykk "liker" for å lagre oppskriften I din kokebok

Tilberedning
 

  • Skrell ananasen og del i skiver på ca. 0,5 cm, fjern midten og restene av skallet.
  • Skrell mangoen og del i skiver på ca. 5 mm.
  • Bland sammen havsalt fra Camargue og espelette chilipulver, og lag dressingen med mild olivenolje og ananasbalsamico.
  • Forvarm grillen og legg fruktskivene på. Pensle veldig lett med kastanjehonning og la dem karamellisere ca. 1 minutt.
  • Snu fruktskivene, pensle lett med kastanjehonning, grill 1 minutt til og ha dem over på et fat.
  • Dryss havsalt og espelette chilipulver over den grillede frukten.
  • Server umiddelbart sammen med vaniljeis. Ringle ½ ss dressing over hver tallerken.
    DSC
Olivier Pean

Ingredienser

Ingredienser
  

Tilberedning
 

  • Skrell ananasen og del i skiver på ca. 0,5 cm, fjern midten og restene av skallet.
  • Skrell mangoen og del i skiver på ca. 5 mm.
  • Bland sammen havsalt fra Camargue og espelette chilipulver, og lag dressingen med mild olivenolje og ananasbalsamico.
  • Forvarm grillen og legg fruktskivene på. Pensle veldig lett med kastanjehonning og la dem karamellisere ca. 1 minutt.
  • Snu fruktskivene, pensle lett med kastanjehonning, grill 1 minutt til og ha dem over på et fat.
  • Dryss havsalt og espelette chilipulver over den grillede frukten.
  • Server umiddelbart sammen med vaniljeis. Ringle ½ ss dressing over hver tallerken.
    DSC
Olivier Pean
Loading...