GRESSKARSUPPE MED CHILIOLJE OG MANGO BALSAMICO

Fyldig og smaksrik gresskarsuppe. Like godt til lunsj, middag eller kveldsmat
olivenlunden oppskrifter suppe GRESSKARSUPPE hverdagsolje mangobalsamico chiliolje
Total tid 1 %s t
Porsjoner 6 porsjoner
Hva lager du Suppe

Trykk "liker" for å lagre oppskriften I din kokebok

Tilberedning
 

  • Kutt løken, gresskaret og gulrøttene i biter.
  • Ha Hverdagsoljen i en stor kjele på middels varme og fres løken til den blir blank.
  • Tilsett gulrøttene og gresskaret, og fortsett å frese i 6-7 minutter.
  • Ha grønnsakskraften og potetene, som er skjært i biter, over grønnsakene og la det småkoke i 10 minutter (avhengig av hvor store bitene er).
  • Kjør det deretter glatt med en stavmikser i 3-4 minutter til suppen blir homogen.
  • Tilsett melken og smak til med havsalt og nykvernet pepper.
  • Ha 1 liten ss Mangobalsamico i hver suppetallerken.
  • Ha suppen i suppetallerkenene og ringle over ca. 1 ss chiliolje.
  • Server varmt.

Tilberedning
 

  • Kutt løken, gresskaret og gulrøttene i biter.
  • Ha Hverdagsoljen i en stor kjele på middels varme og fres løken til den blir blank.
  • Tilsett gulrøttene og gresskaret, og fortsett å frese i 6-7 minutter.
  • Ha grønnsakskraften og potetene, som er skjært i biter, over grønnsakene og la det småkoke i 10 minutter (avhengig av hvor store bitene er).
  • Kjør det deretter glatt med en stavmikser i 3-4 minutter til suppen blir homogen.
  • Tilsett melken og smak til med havsalt og nykvernet pepper.
  • Ha 1 liten ss Mangobalsamico i hver suppetallerken.
  • Ha suppen i suppetallerkenene og ringle over ca. 1 ss chiliolje.
  • Server varmt.
Loading...