Fyldig og smaksrik gresskarsuppe. Like godt til lunsj, middag eller kveldsmat
Fyldig og smaksrik gresskarsuppe. Like godt til lunsj, middag eller kveldsmat
gresskar (Okeido gresskar)
løk
Hverdagsolje
Hverdagsolje
små gulrøtter
grønnsakskraft
melk
Havsalt fra Camargue
Chiliolje
Mangobalsamico
Økologisk sort pepper fra Kerala, India*
Kutt løken, gresskaret og gulrøttene i biter.
Ha Hverdagsoljen i en stor kjele på middels varme og fres løken til den blir blank.
Tilsett gulrøttene og gresskaret, og fortsett å frese i 6-7 minutter.
Ha grønnsakskraften og potetene, som er skjært i biter, over grønnsakene og la det småkoke i 10 minutter (avhengig av hvor store bitene er).
Kjør det deretter glatt med en stavmikser i 3-4 minutter til suppen blir homogen.
Tilsett melken og smak til med havsalt og nykvernet pepper.
Ha 1 liten ss Mangobalsamico i hver suppetallerken.
Ha suppen i suppetallerkenene og ringle over ca. 1 ss chiliolje.
Server varmt.
Tilberedning
Kutt løken, gresskaret og gulrøttene i biter.
Ha Hverdagsoljen i en stor kjele på middels varme og fres løken til den blir blank.
Tilsett gulrøttene og gresskaret, og fortsett å frese i 6-7 minutter.
Ha grønnsakskraften og potetene, som er skjært i biter, over grønnsakene og la det småkoke i 10 minutter (avhengig av hvor store bitene er).
Kjør det deretter glatt med en stavmikser i 3-4 minutter til suppen blir homogen.
Tilsett melken og smak til med havsalt og nykvernet pepper.
Ha 1 liten ss Mangobalsamico i hver suppetallerken.
Ha suppen i suppetallerkenene og ringle over ca. 1 ss chiliolje.
Server varmt.
ingredienser
gresskar (Okeido gresskar)
løk
Hverdagsolje
Hverdagsolje
små gulrøtter
grønnsakskraft
melk
Havsalt fra Camargue
Chiliolje
Mangobalsamico
Økologisk sort pepper fra Kerala, India*