GRAVET LAKS MED RØDBETER

Gravet laks er populært blant de fleste. Denne versjonen er laget med sitrus, økologisk krydderblanding til fisk og rødbeter. Perfekt på koldtbordet eller en ekstra god helgefrokost.
olivenlunden oppskrifter forrett Gravlaks med beter okologisk kryddermiks til fisk
Forberedelsestid 2 dager
Koketid 20 minutter
Total tid 2 dager 20 minutter
Porsjoner 4 porsjoner
Hva lager du Forrett, Lunsj, Middag

Trykk "liker" for å lagre oppskriften I din kokebok

Tilberedning
 

  • Bland rødbeter og dill med krydder og sitrusskall
  • Fordel blandingen over laksen (siden uten skinn)
  • Dryss over havsaltet
  • Brett i 2 og pakk godt inn i plastfolie
  • Legges i kjøleskapet i minst 12 timer, og opptil 3 dager

Før servering

  • Skyll og tørk fisken
  • Skjær i tynne skiver eller små terninger

Tips: server med dill og sitruskjøtt

    Catherine Kluger

    Tilberedning
     

    • Bland rødbeter og dill med krydder og sitrusskall
    • Fordel blandingen over laksen (siden uten skinn)
    • Dryss over havsaltet
    • Brett i 2 og pakk godt inn i plastfolie
    • Legges i kjøleskapet i minst 12 timer, og opptil 3 dager

    Før servering

    • Skyll og tørk fisken
    • Skjær i tynne skiver eller små terninger

    Tips: server med dill og sitruskjøtt

      Catherine Kluger
      Loading...