Min profil

DSC

EKSOTISK TARTAR AV HVIT FISK MED ANANASBALSAMICO

Olivier Pean
Frisk og lett sommerrett. Passer både til lunch og forrett, eller som en selvstendig rett til sommertapasen
Ingen rating
Forberedelsestid 15 minutter
Total tid 15 minutter
Hva lager du Forrett, Lunsj
Porsjoner 4 porsjoner

Instruksjoner
 

  • Dryss grovt salt over den hvite fisken. Etter 10 minutter, rens fisken under rennende vann og tørk den i kjøkkenpapir.
  • Kutt fisken, tomatene (ta ut innmaten) og mango i små terninger. Finstrimle vårløk, koriander og sjalottløk, og ta ut innmaten av pasjonsfrukten.
  • Bland alle ingrediensene sammen, rasp ingefær og sitronskall og bland inn etter smak. Tilsett deretter gul sitronolje, vaniljefrø, saft fra sitronen og ananasbalsamico. Smak til med espelette chilipulver og havsalt.
  • Dander tartaren over en tallerken og server umiddelbart.
    DSC
Tid Under 20 min
Prøvd denne oppskriften?Let us know how it was!

DSC

EKSOTISK TARTAR AV HVIT FISK MED ANANASBALSAMICO

Olivier Pean
Frisk og lett sommerrett. Passer både til lunch og forrett, eller som en selvstendig rett til sommertapasen
Ingen rating
Forberedelsestid 15 minutter
Total tid 15 minutter
Hva lager du Forrett, Lunsj
Porsjoner 4 porsjoner

Instruksjoner
 

  • Dryss grovt salt over den hvite fisken. Etter 10 minutter, rens fisken under rennende vann og tørk den i kjøkkenpapir.
  • Kutt fisken, tomatene (ta ut innmaten) og mango i små terninger. Finstrimle vårløk, koriander og sjalottløk, og ta ut innmaten av pasjonsfrukten.
  • Bland alle ingrediensene sammen, rasp ingefær og sitronskall og bland inn etter smak. Tilsett deretter gul sitronolje, vaniljefrø, saft fra sitronen og ananasbalsamico. Smak til med espelette chilipulver og havsalt.
  • Dander tartaren over en tallerken og server umiddelbart.
    DSC
Tid Under 20 min
Prøvd denne oppskriften?Let us know how it was!