Frisk og lett sommerrett. Passer både til lunch og forrett, eller som en selvstendig rett til sommertapasen
Frisk og lett sommerrett. Passer både til lunch og forrett, eller som en selvstendig rett til sommertapasen
hvit fiskefilet av sashimikvalitet
pasjonsfrukt
mango
mango
fersk ingefær
økologisk sitron
sjalottløk
tomat
Gul sitronolje
Ananasbalsamico
Havsalt fra Camargue
koriander
Espelette Chilipulver AOP
vaniljestang
grovt salt
Dryss grovt salt over den hvite fisken. Etter 10 minutter, rens fisken under rennende vann og tørk den i kjøkkenpapir.
Kutt fisken, tomatene (ta ut innmaten) og mango i små terninger. Finstrimle vårløk, koriander og sjalottløk, og ta ut innmaten av pasjonsfrukten.
Bland alle ingrediensene sammen, rasp ingefær og sitronskall og bland inn etter smak. Tilsett deretter gul sitronolje, vaniljefrø, saft fra sitronen og ananasbalsamico. Smak til med espelette chilipulver og havsalt.
Dander tartaren over en tallerken og server umiddelbart.
Tilberedning
Dryss grovt salt over den hvite fisken. Etter 10 minutter, rens fisken under rennende vann og tørk den i kjøkkenpapir.
Kutt fisken, tomatene (ta ut innmaten) og mango i små terninger. Finstrimle vårløk, koriander og sjalottløk, og ta ut innmaten av pasjonsfrukten.
Bland alle ingrediensene sammen, rasp ingefær og sitronskall og bland inn etter smak. Tilsett deretter gul sitronolje, vaniljefrø, saft fra sitronen og ananasbalsamico. Smak til med espelette chilipulver og havsalt.
Dander tartaren over en tallerken og server umiddelbart.
ingredienser
hvit fiskefilet av sashimikvalitet
pasjonsfrukt
mango
mango
fersk ingefær
økologisk sitron
sjalottløk
tomat
Gul sitronolje
Ananasbalsamico
Havsalt fra Camargue
koriander
Espelette Chilipulver AOP
vaniljestang
grovt salt