EKSOTISK TARTAR AV HVIT FISK MED ANANASBALSAMICO

Frisk og lett sommerrett. Passer både til lunch og forrett, eller som en selvstendig rett til sommertapasen
DSC
Forberedelsestid 15 minutter
Total tid 15 minutter
Porsjoner 4 porsjoner
Hva lager du Forrett, Lunsj

Trykk "liker" for å lagre oppskriften I din kokebok

Tilberedning
 

  • Dryss grovt salt over den hvite fisken. Etter 10 minutter, rens fisken under rennende vann og tørk den i kjøkkenpapir.
  • Kutt fisken, tomatene (ta ut innmaten) og mango i små terninger. Finstrimle vårløk, koriander og sjalottløk, og ta ut innmaten av pasjonsfrukten.
  • Bland alle ingrediensene sammen, rasp ingefær og sitronskall og bland inn etter smak. Tilsett deretter gul sitronolje, vaniljefrø, saft fra sitronen og ananasbalsamico. Smak til med espelette chilipulver og havsalt.
  • Dander tartaren over en tallerken og server umiddelbart.
    DSC
Olivier Pean

Tilberedning
 

  • Dryss grovt salt over den hvite fisken. Etter 10 minutter, rens fisken under rennende vann og tørk den i kjøkkenpapir.
  • Kutt fisken, tomatene (ta ut innmaten) og mango i små terninger. Finstrimle vårløk, koriander og sjalottløk, og ta ut innmaten av pasjonsfrukten.
  • Bland alle ingrediensene sammen, rasp ingefær og sitronskall og bland inn etter smak. Tilsett deretter gul sitronolje, vaniljefrø, saft fra sitronen og ananasbalsamico. Smak til med espelette chilipulver og havsalt.
  • Dander tartaren over en tallerken og server umiddelbart.
    DSC
Olivier Pean
Loading...