En forrett som helt klart vil imponere de fleste og perfekt i sesongen
En forrett som helt klart vil imponere de fleste og perfekt i sesongen
Pinjekjerner
Jordskokk
Vann
Sitronsaft
Feldsalat
Urtesalt til salat & pasta
Sort kampot pepper
Sitronolje
Grapefruktbalsamico
Forvarm ovnen til 160 grader og stek pinjekjernene i ovnen i ca. 7 minutter
Skrelljordskokk og kutt tynne skiver med en mandolin
Kok opp vann med sitronsaft og ha i jordskokkskivene i 3 sekunder før de tas over i iskaldt vann
Visp sitronolivenolje sammen med grapefruktbalsamico
Tørk jordkokkskivene og dander dem på en tallerken
Penslegrapefrukt-dressingen over carpaccioen av jordskokk. Smak til med urtesalt og nykvernet kampot pepper
Tilberedning
Forvarm ovnen til 160 grader og stek pinjekjernene i ovnen i ca. 7 minutter
Skrelljordskokk og kutt tynne skiver med en mandolin
Kok opp vann med sitronsaft og ha i jordskokkskivene i 3 sekunder før de tas over i iskaldt vann
Visp sitronolivenolje sammen med grapefruktbalsamico
Tørk jordkokkskivene og dander dem på en tallerken
Penslegrapefrukt-dressingen over carpaccioen av jordskokk. Smak til med urtesalt og nykvernet kampot pepper
ingredienser
Pinjekjerner
Jordskokk
Vann
Sitronsaft
Feldsalat
Urtesalt til salat & pasta
Sort kampot pepper
Sitronolje
Grapefruktbalsamico