Søtt og salt i perfekt harmoni! Hasselnøttsaltet er virkelig prikken over i’en på disse butterdeigrutene.
Søtt og salt i perfekt harmoni! Hasselnøttsaltet er virkelig prikken over i’en på disse butterdeigrutene.
butterdeig
chevre (tykke skiver)
Hasselnøttsalt
Kastanjehonning
eggeplomme til pensling
Havsalt fra Camargue
Legg de 4 platene med butterdeig på et stekebrett dekket med bakepapir
Legg 1 skive med chevre på hver rute og dryss over hasselnøttsalt
Lukk rutene ved å brette hvert hjørne inn mot midten
Pensle med pisket eggeplomme og dryss over havsalt
Stekes i forvarmet ovn ved 200 grader i 15 minutter
Ringle litt honning over hvert stykke
Tilberedning
Legg de 4 platene med butterdeig på et stekebrett dekket med bakepapir
Legg 1 skive med chevre på hver rute og dryss over hasselnøttsalt
Lukk rutene ved å brette hvert hjørne inn mot midten
Pensle med pisket eggeplomme og dryss over havsalt
Stekes i forvarmet ovn ved 200 grader i 15 minutter
Ringle litt honning over hvert stykke
ingredienser
butterdeig
chevre (tykke skiver)
Hasselnøttsalt
Kastanjehonning
eggeplomme til pensling
Havsalt fra Camargue