Denne deilige salaten passer like godt til lunsj som til middag! Den er frisk, mettende og sunn – og viktigst av alt veldig god!
Denne deilige salaten passer like godt til lunsj som til middag! Den er frisk, mettende og sunn – og viktigst av alt veldig god!
babyleaf salat
Appelsin
Søtpotet
Hverdagsolje
Rosmarin
hvitløksfedd
bulgur
tørkede tranebær (liten neve)
Mild/balansert olivenolje
Hvit balsamico
Urtesalt til salat & pasta
nykvernet Sort pepper
frisk koriander
Forvarmovnen til 180 grader
Finhakkhvitløk og 1 stilk rosmarin. Sett til side
Kuttsøtpoteten i 1 cm terninger og appelsinen i båter
Bland søtpotet-terningene med hverdagsoljen, hvitløk og rosmarin og stek i 20minutter
Lag bulgur som anvist på pakken. Kjøl ned.
Lag dressing av balansert olivenolje, blodappelsinbalsamico, urtesalt til salat og pasta, pepper og koriander
Hell dressingen over bulguren og bland forsiktig
Blander deretter inn tranebær, søtpotet og salat
Tilberedning
Forvarmovnen til 180 grader
Finhakkhvitløk og 1 stilk rosmarin. Sett til side
Kuttsøtpoteten i 1 cm terninger og appelsinen i båter
Bland søtpotet-terningene med hverdagsoljen, hvitløk og rosmarin og stek i 20minutter
Lag bulgur som anvist på pakken. Kjøl ned.
Lag dressing av balansert olivenolje, blodappelsinbalsamico, urtesalt til salat og pasta, pepper og koriander
Hell dressingen over bulguren og bland forsiktig
Blander deretter inn tranebær, søtpotet og salat
ingredienser
babyleaf salat
Appelsin
Søtpotet
Hverdagsolje
Rosmarin
hvitløksfedd
bulgur
tørkede tranebær (liten neve)
Mild/balansert olivenolje
Hvit balsamico
Urtesalt til salat & pasta
nykvernet Sort pepper
frisk koriander