Nydelig risotto med smak av høsten
Nydelig risotto med smak av høsten
Risotto med steinsopp
liten løk
kyllingkraft eller grønnsakskraft
hvitvin
Parmesan vellagret i 26 md – raspet
mascarpone
sitronsaft
Hverdagsolje
Høstolje eller Intens olivenolje
Urtesalt til salat & pasta
nykvernet Sort Kampot pepper
Fres finhakket løk med 1 ss Hverdagsolje i en kasserolle i 1 minutt
Tilsett Risotto med steinsopp og fortsett å frese i 2 minutter under omrøring
Når løken og risen er blank, hell i hvitvinen. La det redusere til ca. halvparten
Hell deretter i litt grønnsakskraft og la det koke til alt er absorbert
Gjenta dette helt til risottorisen er klar
Etter ca. 15-16 minutter, tilsett Parmesanen, mascarponen, sitronsaften og 1 klype Urtesalt til salat og pasta. Bland alt godt sammen
Fordel risottoen på 4 tallerkener
Ringle over Intens olivenolje, smak til med nykvernet Sort Kampot pepper og dryss over litt Parmesan
Tilberedning
Fres finhakket løk med 1 ss Hverdagsolje i en kasserolle i 1 minutt
Tilsett Risotto med steinsopp og fortsett å frese i 2 minutter under omrøring
Når løken og risen er blank, hell i hvitvinen. La det redusere til ca. halvparten
Hell deretter i litt grønnsakskraft og la det koke til alt er absorbert
Gjenta dette helt til risottorisen er klar
Etter ca. 15-16 minutter, tilsett Parmesanen, mascarponen, sitronsaften og 1 klype Urtesalt til salat og pasta. Bland alt godt sammen
Fordel risottoen på 4 tallerkener
Ringle over Intens olivenolje, smak til med nykvernet Sort Kampot pepper og dryss over litt Parmesan
ingredienser
Risotto med steinsopp
liten løk
kyllingkraft eller grønnsakskraft
hvitvin
Parmesan vellagret i 26 md – raspet
mascarpone
sitronsaft
Hverdagsolje
Høstolje eller Intens olivenolje
Urtesalt til salat & pasta
nykvernet Sort Kampot pepper
Produkter fra Olivenlunden 1830
i denne oppskriften:
kr 359
kr 89
kr 629
kr 119
produkter fra Olivenlunden
i denne oppskriften:
kr 359
kr 89
kr 629
kr 119