SPAGHETTI MED SOPP OG OLIVENPESTO MED TRØFFEL

Ekte høstsmaker i denne pastaretten med sopp og Olivenpesto med trøffel
jean claude attipoe sbEMDlEuM unsplash
Forberedelsestid 15 minutter
Koketid 30 minutter
Total tid 45 minutter
Porsjoner 4 porsjoner
Hva lager du Middag

Trykk "liker" for å lagre oppskriften I din kokebok

Tilberedning
 

  • Kok sammen grønnsaksbuljongen med vann
  • Finhakk hvitløk og sjalottløk
  • Strimle sopp i tynne skiver og ringle over sitronsaft
  • Ha Hverdagsolje i en stor kjele og stek soppen i 2-3 minutter. Tilsett hvitløk, sjalottløk og 1 dl grønnsakskraft. Fortsett stekingen på svak varme i 20 minutter, mot slutten rør inn 1 liten ss Balsamico med trøffel
  • Kok Spaghettien i kokende vann i 10 minutter, hell av vannet og bland Spaghettien med sopp-blandingen og resten av grønnsakskraften. Bland forsiktig
  • Dander Spaghetti på tallerkenen, ha 1 liten ts Olivenpesto med trøffel på toppen og pynt med noen flak Parmesan
  • Til slutt ringle litt Olivenolje med hvit trøffel over hver tallerken, og smak til med nykvernet Sort Kampot pepper og Trøffelsalt
  • Server umiddelbart
    jean claude attipoe sbEMDlEuM unsplash
Olivier Pean

Tilberedning
 

  • Kok sammen grønnsaksbuljongen med vann
  • Finhakk hvitløk og sjalottløk
  • Strimle sopp i tynne skiver og ringle over sitronsaft
  • Ha Hverdagsolje i en stor kjele og stek soppen i 2-3 minutter. Tilsett hvitløk, sjalottløk og 1 dl grønnsakskraft. Fortsett stekingen på svak varme i 20 minutter, mot slutten rør inn 1 liten ss Balsamico med trøffel
  • Kok Spaghettien i kokende vann i 10 minutter, hell av vannet og bland Spaghettien med sopp-blandingen og resten av grønnsakskraften. Bland forsiktig
  • Dander Spaghetti på tallerkenen, ha 1 liten ts Olivenpesto med trøffel på toppen og pynt med noen flak Parmesan
  • Til slutt ringle litt Olivenolje med hvit trøffel over hver tallerken, og smak til med nykvernet Sort Kampot pepper og Trøffelsalt
  • Server umiddelbart
    jean claude attipoe sbEMDlEuM unsplash
Olivier Pean
Loading...