Skrei er en fantastisk fisk som vi bør bruke mer. Denne retten byr på skreitartar som løftes ved hjelp av balsamico og pepper!
Skrei er en fantastisk fisk som vi bør bruke mer. Denne retten byr på skreitartar som løftes ved hjelp av balsamico og pepper!
fersk skreifilet
gressløk
søtt eple
squash
mynteblader
koriander
grønn sitron - skallet og saften
Olivenolje fra Toscana eller Grønn sitronolje
Blodappelsinbalsamico*
sesamfrø
avokado
nykvernet timut pepper
Rist sesamfrø i en tørr panne
Finhakk gressløk
Skjær skrei, squash og epler i små terninger
Bland sammen skrei, eple, squash og gressløk med sitronsaft, grovhakkede mynteblader, balsamico, olivenolje fra Toscana og skall fra grønn sitron. Ha alt i kjøleskapet i 30 minutter
Rett før servering, del avokado i terninger og finhakk koriander
Tilsett avokado og bland sammen med skrei
Ha tartaren på tallerkenen og pynt med sesamfrø og koriander
Smak forsiktig til med nykvernet Timut pepper
Server umiddelbart
Tilberedning
Rist sesamfrø i en tørr panne
Finhakk gressløk
Skjær skrei, squash og epler i små terninger
Bland sammen skrei, eple, squash og gressløk med sitronsaft, grovhakkede mynteblader, balsamico, olivenolje fra Toscana og skall fra grønn sitron. Ha alt i kjøleskapet i 30 minutter
Rett før servering, del avokado i terninger og finhakk koriander
Tilsett avokado og bland sammen med skrei
Ha tartaren på tallerkenen og pynt med sesamfrø og koriander
Smak forsiktig til med nykvernet Timut pepper
Server umiddelbart
ingredienser
fersk skreifilet
gressløk
søtt eple
squash
mynteblader
koriander
grønn sitron - skallet og saften
Olivenolje fra Toscana eller Grønn sitronolje
Blodappelsinbalsamico*
sesamfrø
avokado
nykvernet timut pepper