SKREI TARTAR Á LA OLIVENLUNDEN

Skrei er en fantastisk fisk som vi bør bruke mer. Denne retten byr på skreitartar som løftes ved hjelp av balsamico og pepper!
OLIVEN4 1
Total tid 1 %s t
Porsjoner 4 porsjoner
Hva lager du Middag

Trykk "liker" for å lagre oppskriften I din kokebok

Tilberedning
 

  • Rist sesamfrø i en tørr panne
  • Finhakk gressløk
  • Skjær skrei, squash og epler i små terninger
  • Bland sammen skrei, eple, squash og gressløk med sitronsaft, grovhakkede mynteblader, balsamico, olivenolje fra Toscana og skall fra grønn sitron. Ha alt i kjøleskapet i 30 minutter
  • Rett før servering; del avokado i terninger og finhakk koriander
  • Tilsett avokado og bland sammen med skrei
  • Ha tartaren på tallerkenen og pynt med sesamfrø og koriander
  • Smak forsiktig til med nykvernet Timut pepper
  • Server umiddelbart

Merknader

*Blodappelsinbalsamico kan erstattes med Sitronbalsamico eller Hvit balsamico

Tilberedning
 

  • Rist sesamfrø i en tørr panne
  • Finhakk gressløk
  • Skjær skrei, squash og epler i små terninger
  • Bland sammen skrei, eple, squash og gressløk med sitronsaft, grovhakkede mynteblader, balsamico, olivenolje fra Toscana og skall fra grønn sitron. Ha alt i kjøleskapet i 30 minutter
  • Rett før servering; del avokado i terninger og finhakk koriander
  • Tilsett avokado og bland sammen med skrei
  • Ha tartaren på tallerkenen og pynt med sesamfrø og koriander
  • Smak forsiktig til med nykvernet Timut pepper
  • Server umiddelbart

Merknader

*Blodappelsinbalsamico kan erstattes med Sitronbalsamico eller Hvit balsamico
Loading...