LOGO OLIVENLUNDEN1830-LIGGENDE-841x100

SKREI MED KREMET GULROT

Nydelig middagsrett med skrei og kremet gulrot

Koketid Under 1 time
4053442_bowl_food_health_healthy_salad_icon
Middag
Middels
4

Porsjoner

Nydelig middagsrett med skrei og kremet gulrot

2 ss

Hverdagsolje

0.5

løk

0.5

fennikel

2 ss

frisk ingefær

1 fedd

hvitløk

6

gulrøtter

8 dl

grønnsakskraft

saften av ½ lime

Olivenolje med chili

Balsamico med honning & ingefær

Sort pepper

600 g

skreiloins

2 ss

grovt salt

50 g

bacon

Hverdagsolje

Urtesalt til fisk

0.5

vårløk

0.5

rød paprika

2

gulrot

kjørvel

1. 

Kutt løk i tynne skiver. Sett til side


2. 

Finhakk hvitløk og ingefær. Sett til side


3. 

Kutt gulrøtter i tynne skiver


4. 

Bruk Hverdagsolje, og fres løk i en kjele til den blir blank


5. 

Tilsett hvitløk, ingefær og gulrøtter, og fortsett å frese på medium varme i 5- 6 minutter


6. 

Tilsett grønnsakskraften og la det småkoke i 15-20 minutter


7. 

Kjør det glatt og sett til side


8. 

Skjær skrei i porsjonsstykker og salt på begge sider


9. 

Etter 10 minutter, rens fisken under vann, sett den til side


10. 

Kutt bacon i små biter og stek det i en panne på medium varme. Sett til side


11. 

Ha 1 ss Hverdagsolje i en stekepanne og stek skreien på skinnsiden i 2-3 minutter


12. 

Snu fisken og stek igjen i 1-2 minutter


13. 

Kutt rød paprika i små terninger, og vårløk i små biter. Sett til side


14. 

Skrell gulrøttene og lag spagetti av dem med en mandolin eller en skarp kniv


15. 

Ha Balsamico med honning og ingefær over gulrøttene. Sett til side


16. 

Ha 1 ss Balsamico med honning og ingefær i en dyp tallerken og legg varm, kremet gulrot over


17. 

Legg fisken oppå den kremete gulroten


18. 

Dander med gulrotspaghetti og kjørvel over fisken


19. 

Dryss til slutt over paprika og vårløk og ringle over Olivenolje med chili


Tilberedning

1. 

Kutt løk i tynne skiver. Sett til side


2. 

Finhakk hvitløk og ingefær. Sett til side


3. 

Kutt gulrøtter i tynne skiver


4. 

Bruk Hverdagsolje, og fres løk i en kjele til den blir blank


5. 

Tilsett hvitløk, ingefær og gulrøtter, og fortsett å frese på medium varme i 5- 6 minutter


6. 

Tilsett grønnsakskraften og la det småkoke i 15-20 minutter


7. 

Kjør det glatt og sett til side


8. 

Skjær skrei i porsjonsstykker og salt på begge sider


9. 

Etter 10 minutter, rens fisken under vann, sett den til side


10. 

Kutt bacon i små biter og stek det i en panne på medium varme. Sett til side


11. 

Ha 1 ss Hverdagsolje i en stekepanne og stek skreien på skinnsiden i 2-3 minutter


12. 

Snu fisken og stek igjen i 1-2 minutter


13. 

Kutt rød paprika i små terninger, og vårløk i små biter. Sett til side


14. 

Skrell gulrøttene og lag spagetti av dem med en mandolin eller en skarp kniv


15. 

Ha Balsamico med honning og ingefær over gulrøttene. Sett til side


16. 

Ha 1 ss Balsamico med honning og ingefær i en dyp tallerken og legg varm, kremet gulrot over


17. 

Legg fisken oppå den kremete gulroten


18. 

Dander med gulrotspaghetti og kjørvel over fisken


19. 

Dryss til slutt over paprika og vårløk og ringle over Olivenolje med chili


ingredienser

2 ss

Hverdagsolje

0.5

løk

0.5

fennikel

2 ss

frisk ingefær

1 fedd

hvitløk

6

gulrøtter

8 dl

grønnsakskraft

saften av ½ lime

Olivenolje med chili

Balsamico med honning & ingefær

Sort pepper

600 g

skreiloins

2 ss

grovt salt

50 g

bacon

Hverdagsolje

Urtesalt til fisk

0.5

vårløk

0.5

rød paprika

2

gulrot

kjørvel

Produkter fra Olivenlunden 1830

i denne oppskriften:

Flere smaksrike

Oppskrifter

Logg inn eller registrer deg for å lage din egen samling av oppskrifter

Fornavn
Etternavn
E-post
Velg et passord *
Minimum 6 karakterer
Bekreft passord *
Minimum 6 karakterer