Nydelig middagsrett med skrei og kremet gulrot
Nydelig middagsrett med skrei og kremet gulrot
Hverdagsolje
løk
fennikel
frisk ingefær
hvitløk
gulrøtter
grønnsakskraft
saften av ½ lime
Olivenolje med chili
Balsamico med honning & ingefær
Sort pepper
skreiloins
grovt salt
bacon
Hverdagsolje
Urtesalt til fisk
vårløk
rød paprika
gulrot
kjørvel
Kutt løk i tynne skiver. Sett til side
Finhakk hvitløk og ingefær. Sett til side
Kutt gulrøtter i tynne skiver
Bruk Hverdagsolje, og fres løk i en kjele til den blir blank
Tilsett hvitløk, ingefær og gulrøtter, og fortsett å frese på medium varme i 5- 6 minutter
Tilsett grønnsakskraften og la det småkoke i 15-20 minutter
Kjør det glatt og sett til side
Skjær skrei i porsjonsstykker og salt på begge sider
Etter 10 minutter, rens fisken under vann, sett den til side
Kutt bacon i små biter og stek det i en panne på medium varme. Sett til side
Ha 1 ss Hverdagsolje i en stekepanne og stek skreien på skinnsiden i 2-3 minutter
Snu fisken og stek igjen i 1-2 minutter
Kutt rød paprika i små terninger, og vårløk i små biter. Sett til side
Skrell gulrøttene og lag spagetti av dem med en mandolin eller en skarp kniv
Ha Balsamico med honning og ingefær over gulrøttene. Sett til side
Ha 1 ss Balsamico med honning og ingefær i en dyp tallerken og legg varm, kremet gulrot over
Legg fisken oppå den kremete gulroten
Dander med gulrotspaghetti og kjørvel over fisken
Dryss til slutt over paprika og vårløk og ringle over Olivenolje med chili
Tilberedning
Kutt løk i tynne skiver. Sett til side
Finhakk hvitløk og ingefær. Sett til side
Kutt gulrøtter i tynne skiver
Bruk Hverdagsolje, og fres løk i en kjele til den blir blank
Tilsett hvitløk, ingefær og gulrøtter, og fortsett å frese på medium varme i 5- 6 minutter
Tilsett grønnsakskraften og la det småkoke i 15-20 minutter
Kjør det glatt og sett til side
Skjær skrei i porsjonsstykker og salt på begge sider
Etter 10 minutter, rens fisken under vann, sett den til side
Kutt bacon i små biter og stek det i en panne på medium varme. Sett til side
Ha 1 ss Hverdagsolje i en stekepanne og stek skreien på skinnsiden i 2-3 minutter
Snu fisken og stek igjen i 1-2 minutter
Kutt rød paprika i små terninger, og vårløk i små biter. Sett til side
Skrell gulrøttene og lag spagetti av dem med en mandolin eller en skarp kniv
Ha Balsamico med honning og ingefær over gulrøttene. Sett til side
Ha 1 ss Balsamico med honning og ingefær i en dyp tallerken og legg varm, kremet gulrot over
Legg fisken oppå den kremete gulroten
Dander med gulrotspaghetti og kjørvel over fisken
Dryss til slutt over paprika og vårløk og ringle over Olivenolje med chili
ingredienser
Hverdagsolje
løk
fennikel
frisk ingefær
hvitløk
gulrøtter
grønnsakskraft
saften av ½ lime
Olivenolje med chili
Balsamico med honning & ingefær
Sort pepper
skreiloins
grovt salt
bacon
Hverdagsolje
Urtesalt til fisk
vårløk
rød paprika
gulrot
kjørvel
Produkter fra Olivenlunden 1830
i denne oppskriften:
kr 399
kr 89
kr 699
kr 119
kr 399
produkter fra Olivenlunden
i denne oppskriften:
kr 399
kr 89
kr 699
kr 119
kr 399