SKREI MED KREMET GULROT

Nydelig middagsrett med skrei og kremet gulrot
Bilde
Forberedelsestid 45 minutter
Koketid 5 minutter
Total tid 50 minutter
Porsjoner 4 porsjoner
Hva lager du Middag

Trykk "liker" for å lagre oppskriften I din kokebok

Tilberedning
 

KREMET GULROT

  • Kutt løk i tynne skiver. Sett til side
  • Finhakk hvitløk og ingefær. Sett til side
  • Kutt gulrøtter i tynne skiver
  • Bruk Hverdagsolje, og fres løk i en kjele til den blir blank
  • Tilsett hvitløk, ingefær og gulrøtter, og fortsett å frese på medium varme i 5- 6 minutter
  • Tilsett grønnsakskraften og la det småkoke i 15-20 minutter
  • Kjør det glatt og sett til side

SKREI

  • Skjær skrei i porsjonsstykker og salt på begge sider
  • Etter 10 minutter, rens fisken under vann, sett den til side
  • Kutt bacon i små biter og stek det i en panne på medium varme. Sett til side
  • Ha 1 ss Hverdagsolje i en stekepanne og stek skreien på skinnsiden i 2-3 minutter
  • Snu fisken og stek igjen i 1-2 minutter

ANRETNING

  • Kutt rød paprika i små terninger, og vårløk i små biter. Sett til side
  • Skrell gulrøttene og lag spagetti av dem med en mandolin eller en skarp kniv
  • Ha Balsamico med honning & ingefær over gulrøttene. Sett til side
  • Ha 1 ss Balsamico med honning & ingefær i en dyp tallerken og legg varm, kremet gulrot over
  • Legg fisken oppå den kremete gulroten
  • Dander med gulrotspaghetti og kjørvel over fisken
  • Dryss til slutt over paprika og vårløk og ringle over Olivenolje med chili
Olivier Pean

Tilberedning
 

KREMET GULROT

  • Kutt løk i tynne skiver. Sett til side
  • Finhakk hvitløk og ingefær. Sett til side
  • Kutt gulrøtter i tynne skiver
  • Bruk Hverdagsolje, og fres løk i en kjele til den blir blank
  • Tilsett hvitløk, ingefær og gulrøtter, og fortsett å frese på medium varme i 5- 6 minutter
  • Tilsett grønnsakskraften og la det småkoke i 15-20 minutter
  • Kjør det glatt og sett til side

SKREI

  • Skjær skrei i porsjonsstykker og salt på begge sider
  • Etter 10 minutter, rens fisken under vann, sett den til side
  • Kutt bacon i små biter og stek det i en panne på medium varme. Sett til side
  • Ha 1 ss Hverdagsolje i en stekepanne og stek skreien på skinnsiden i 2-3 minutter
  • Snu fisken og stek igjen i 1-2 minutter

ANRETNING

  • Kutt rød paprika i små terninger, og vårløk i små biter. Sett til side
  • Skrell gulrøttene og lag spagetti av dem med en mandolin eller en skarp kniv
  • Ha Balsamico med honning & ingefær over gulrøttene. Sett til side
  • Ha 1 ss Balsamico med honning & ingefær i en dyp tallerken og legg varm, kremet gulrot over
  • Legg fisken oppå den kremete gulroten
  • Dander med gulrotspaghetti og kjørvel over fisken
  • Dryss til slutt over paprika og vårløk og ringle over Olivenolje med chili
Olivier Pean
Loading...