Min profil

Skrei marinert i troffelolje med tomat salat

SKREI MARINERT I OLIVENOLJE MED TRØFFEL MED TOMATSALAT

Olivier Pean
Sesongens skrei piffet opp med nydelig smak av trøffel
Ingen rating
Forberedelsestid 30 minutter
Koketid 12 minutter
Total tid 42 minutter
Hva lager du Middag
Porsjoner 4 porsjoner

Instruksjoner
 

Skreifilet

  • Forvarm ovnen til 160 grader
  • Del ryggfileten i 4 stk og legg den på bakepapir på et stekebrett
  • Ringle 1 ts Olivenolje med trøffel over fisken og dryss over Trøffelsalt
  • La den marinere i 15 minutter
  • Stek fisken i cirka 10-12 minutter

Tomatsalat

  • Vask og del cherrytomatene i to
  • Lag dressing med Balsamico og Olivenolje, tilsett basilikumbladene. Smak til med Urtesalt og nykvernet Sort pepper
  • Hell dressingen over tomatene og vend den inn

Urteolje

  • Ha hakkede persilleblader og hakkede basilikumblader sammen med Olivenolje. Bruk en stavmikser og kjør i ca 40 sekunder – til blandingen er glatt. Sil så blandingen

Før servering

  • Dander fisken og tomatsalaten over en varm tallerken. Til slutt ringle urteoljen over tallerkenen
    Skrei marinert i troffelolje med tomat salat
Tid Jeg har all tid i verden
Prøvd denne oppskriften?Let us know how it was!

Skrei marinert i troffelolje med tomat salat

SKREI MARINERT I OLIVENOLJE MED TRØFFEL MED TOMATSALAT

Olivier Pean
Sesongens skrei piffet opp med nydelig smak av trøffel
Ingen rating
Forberedelsestid 30 minutter
Koketid 12 minutter
Total tid 42 minutter
Hva lager du Middag
Porsjoner 4 porsjoner

Instruksjoner
 

Skreifilet

  • Forvarm ovnen til 160 grader
  • Del ryggfileten i 4 stk og legg den på bakepapir på et stekebrett
  • Ringle 1 ts Olivenolje med trøffel over fisken og dryss over Trøffelsalt
  • La den marinere i 15 minutter
  • Stek fisken i cirka 10-12 minutter

Tomatsalat

  • Vask og del cherrytomatene i to
  • Lag dressing med Balsamico og Olivenolje, tilsett basilikumbladene. Smak til med Urtesalt og nykvernet Sort pepper
  • Hell dressingen over tomatene og vend den inn

Urteolje

  • Ha hakkede persilleblader og hakkede basilikumblader sammen med Olivenolje. Bruk en stavmikser og kjør i ca 40 sekunder – til blandingen er glatt. Sil så blandingen

Før servering

  • Dander fisken og tomatsalaten over en varm tallerken. Til slutt ringle urteoljen over tallerkenen
    Skrei marinert i troffelolje med tomat salat
Tid Jeg har all tid i verden
Prøvd denne oppskriften?Let us know how it was!