Sesongens skrei piffet opp med nydelig smak av trøffel
Sesongens skrei piffet opp med nydelig smak av trøffel
ryggfilet av skrei (kan erstattes med flyndre)
Olivenolje med hvit trøffel
Trøffelsalt
cherrytomater
mild og fruktig Olivenolje
Balsamico med tomat & basilikum
Urtesalt til salat & pasta
strimlet basilikumblader
nykvernet Sort pepper
persilleblader
basilikumblader
Forvarm ovnen til 160 grader
Del ryggfileten i 4 stk og legg den på bakepapir på et stekebrett
Ringle 1 ts Olivenolje med trøffel over fisken og dryss over Trøffelsalt
La den marinere i 15 minutter
Stek fisken i cirka 10-12 minutter
Vask og del cherrytomatene i to
Lag dressing med Balsamico og Olivenolje, tilsett basilikumbladene. Smak til med Urtesalt og nykvernet Sort pepper
Hell dressingen over tomatene og vend den inn
Ha hakkede persilleblader og hakkede basilikumblader sammen med Olivenolje. Bruk en stavmikser og kjør i ca 40 sekunder – til blandingen er glatt. Sil så blandingen
Dander fisken og tomatsalaten over en varm tallerken. Til slutt ringle urteoljen over tallerkenen
Tilberedning
Forvarm ovnen til 160 grader
Del ryggfileten i 4 stk og legg den på bakepapir på et stekebrett
Ringle 1 ts Olivenolje med trøffel over fisken og dryss over Trøffelsalt
La den marinere i 15 minutter
Stek fisken i cirka 10-12 minutter
Vask og del cherrytomatene i to
Lag dressing med Balsamico og Olivenolje, tilsett basilikumbladene. Smak til med Urtesalt og nykvernet Sort pepper
Hell dressingen over tomatene og vend den inn
Ha hakkede persilleblader og hakkede basilikumblader sammen med Olivenolje. Bruk en stavmikser og kjør i ca 40 sekunder – til blandingen er glatt. Sil så blandingen
Dander fisken og tomatsalaten over en varm tallerken. Til slutt ringle urteoljen over tallerkenen
ingredienser
ryggfilet av skrei (kan erstattes med flyndre)
Olivenolje med hvit trøffel
Trøffelsalt
cherrytomater
mild og fruktig Olivenolje
Balsamico med tomat & basilikum
Urtesalt til salat & pasta
strimlet basilikumblader
nykvernet Sort pepper
persilleblader
basilikumblader
Produkter fra Olivenlunden 1830
i denne oppskriften:
kr 199
kr 119
kr 129
produkter fra Olivenlunden
i denne oppskriften:
kr 199
kr 119
kr 129