SKREI MARINERT I OLIVENOLJE MED TRØFFEL MED TOMATSALAT

Sesongens skrei piffet opp med nydelig smak av trøffel
Skrei marinert i troffelolje med tomat salat
Forberedelsestid 30 minutes
Koketid 12 minutes
Total tid 42 minutes
Porsjoner 4 porsjoner
Hva lager du Middag

Trykk "liker" for å lagre oppskriften I din kokebok

Tilberedning
 

Skreifilet

  • Forvarm ovnen til 160 grader
  • Del ryggfileten i 4 stk og legg den på bakepapir på et stekebrett
  • Ringle 1 ts Olivenolje med trøffel over fisken og dryss over Trøffelsalt
  • La den marinere i 15 minutter
  • Stek fisken i cirka 10-12 minutter

Tomatsalat

  • Vask og del cherrytomatene i to
  • Lag dressing med Balsamico og Olivenolje, tilsett basilikumbladene. Smak til med Urtesalt og nykvernet Sort pepper
  • Hell dressingen over tomatene og vend den inn

Urteolje

  • Ha hakkede persilleblader og hakkede basilikumblader sammen med Olivenolje. Bruk en stavmikser og kjør i ca 40 sekunder – til blandingen er glatt. Sil så blandingen

Før servering

  • Dander fisken og tomatsalaten over en varm tallerken. Til slutt ringle urteoljen over tallerkenen
    Skrei marinert i troffelolje med tomat salat
Olivier Pean

Tilberedning
 

Skreifilet

  • Forvarm ovnen til 160 grader
  • Del ryggfileten i 4 stk og legg den på bakepapir på et stekebrett
  • Ringle 1 ts Olivenolje med trøffel over fisken og dryss over Trøffelsalt
  • La den marinere i 15 minutter
  • Stek fisken i cirka 10-12 minutter

Tomatsalat

  • Vask og del cherrytomatene i to
  • Lag dressing med Balsamico og Olivenolje, tilsett basilikumbladene. Smak til med Urtesalt og nykvernet Sort pepper
  • Hell dressingen over tomatene og vend den inn

Urteolje

  • Ha hakkede persilleblader og hakkede basilikumblader sammen med Olivenolje. Bruk en stavmikser og kjør i ca 40 sekunder – til blandingen er glatt. Sil så blandingen

Før servering

  • Dander fisken og tomatsalaten over en varm tallerken. Til slutt ringle urteoljen over tallerkenen
    Skrei marinert i troffelolje med tomat salat
Olivier Pean