SJOKOLADEMOUSSE MED INTENS OLIVENOLJE

Klassiske sjokolademousse med en liten vri. Denne oppskriften inneholder intens olivenolje, som gir sjokolademoussen en fyldig og elegant smak.
olivenlunden oppskrifter dessert sjokolademousse olivenolje sitronbalsamico
Koketid 1 %s t
5 %s t
Porsjoner 4 porsjoner
Hva lager du Dessert

Trykk "liker" for å lagre oppskriften I din kokebok

Tilberedning
 

  • Vask den grønne sitronen godt og riv skallet med et zestjern. Sett til side.
  • Varm opp fløte og melk til kokepunktet og hell over sjokoladen, og bland det sammen til en homogen blanding.
  • Tilsett deretter First Harvest olivenolje i sjokoladekremen, fortsett å blande til en fin konsistens. Sett til side.
  • Skill eggehviten fra eggeplommen.
  • Pisk opp eggehvitene sakte inntil de skummer. Tilsett gradvis sukkeret, samtidig øk hastigheten gradvis til å få en fast konsistens.
  • Tilsett forsiktig eggeplommene til de piskede eggehvitene.
  • Vend inn marengsen i sjokoladekremen, til slutt vend inn sitronskallet og Sitronbalsamico.
  • Fyll denne sjokolademoussen i glass eller i porsjonsformer. Ha den minst 5 timer i kjøleskap.
  • Tas ut 1 time før servering.
  • Dander sjokolademoussen med sitronskall.

Ingredienser

Ingredienser
  

Tilberedning
 

  • Vask den grønne sitronen godt og riv skallet med et zestjern. Sett til side.
  • Varm opp fløte og melk til kokepunktet og hell over sjokoladen, og bland det sammen til en homogen blanding.
  • Tilsett deretter First Harvest olivenolje i sjokoladekremen, fortsett å blande til en fin konsistens. Sett til side.
  • Skill eggehviten fra eggeplommen.
  • Pisk opp eggehvitene sakte inntil de skummer. Tilsett gradvis sukkeret, samtidig øk hastigheten gradvis til å få en fast konsistens.
  • Tilsett forsiktig eggeplommene til de piskede eggehvitene.
  • Vend inn marengsen i sjokoladekremen, til slutt vend inn sitronskallet og Sitronbalsamico.
  • Fyll denne sjokolademoussen i glass eller i porsjonsformer. Ha den minst 5 timer i kjøleskap.
  • Tas ut 1 time før servering.
  • Dander sjokolademoussen med sitronskall.
Loading...