ROSA PANNEKAKER

Prøv våre friske og lekre pannekaker med rødbeter
rode pannekaker KUN WEB
Forberedelsestid 20 minutter
Koketid 15 minutter
Hviletid: 2 %s t
Total tid 2 %s t 35 minutter
Porsjoner 4 porsjoner
Hva lager du Dessert, Lunsj, Middag

Trykk "liker" for å lagre oppskriften I din kokebok

Tilberedning
 

  • Forvarm ovnen til 175 grader
  • Pakk rødbeten inn i aluminiumsfolie og stek i ca. 1 time (eller til den er mør)
  • Skrell rødbeten og skjær den i biter
  • Kjør den deretter glatt med en stavmikser eller i blender
  • Bland sammen egg og Hvit balsamico i en bolle
  • Tilsett deretter hvetemel, salt, Olivenolje med sitron og rødbetepuréen
  • Hell melk forsiktig inn i røren
  • La røren hvile 1-2 timer
  • Smør stekepannen med Hverdagsolje (bruk tørkepapir)
  • Hell cirka 1 øse av pannekakerøren i stekepanne og stek 1-2 minutter på hver side på medium varme
    rode pannekaker KUN WEB
Olivier Pean

Ingredienser

Ingredienser
  

*Hvit balsamico kan erstattes av Balsamico med blodappelsin eller Balsamico med sitron

    Tilberedning
     

    • Forvarm ovnen til 175 grader
    • Pakk rødbeten inn i aluminiumsfolie og stek i ca. 1 time (eller til den er mør)
    • Skrell rødbeten og skjær den i biter
    • Kjør den deretter glatt med en stavmikser eller i blender
    • Bland sammen egg og Hvit balsamico i en bolle
    • Tilsett deretter hvetemel, salt, Olivenolje med sitron og rødbetepuréen
    • Hell melk forsiktig inn i røren
    • La røren hvile 1-2 timer
    • Smør stekepannen med Hverdagsolje (bruk tørkepapir)
    • Hell cirka 1 øse av pannekakerøren i stekepanne og stek 1-2 minutter på hver side på medium varme
      rode pannekaker KUN WEB
    Olivier Pean
    Loading...