Prøv våre friske og lekre pannekaker med rødbeter
Prøv våre friske og lekre pannekaker med rødbeter
egg
Hvit balsamico*
hvetemel
Olivenolje med sitron
salt
melk
medium stor rødbete
Hverdagsolje til steking
Forvarm ovnen til 175 grader
Pakk rødbeten inn i aluminiumsfolie og stek i ca. 1 time (eller til den er mør)
Skrell rødbeten og skjær den i biter
Kjør den deretter glatt med en stavmikser eller i blender
Bland sammen egg og Hvit balsamico i en bolle
Tilsett deretter hvetemel, salt, Olivenolje med sitron og rødbetepuréen
Hell melk forsiktig inn i røren
La røren hvile 1-2 timer
Smør stekepannen med Hverdagsolje (bruk tørkepapir)
Hell cirka 1 øse av pannekakerøren i stekepanne og stek 1-2 minutter på hver side på medium varme
Tilberedning
Forvarm ovnen til 175 grader
Pakk rødbeten inn i aluminiumsfolie og stek i ca. 1 time (eller til den er mør)
Skrell rødbeten og skjær den i biter
Kjør den deretter glatt med en stavmikser eller i blender
Bland sammen egg og Hvit balsamico i en bolle
Tilsett deretter hvetemel, salt, Olivenolje med sitron og rødbetepuréen
Hell melk forsiktig inn i røren
La røren hvile 1-2 timer
Smør stekepannen med Hverdagsolje (bruk tørkepapir)
Hell cirka 1 øse av pannekakerøren i stekepanne og stek 1-2 minutter på hver side på medium varme
ingredienser
egg
Hvit balsamico*
hvetemel
Olivenolje med sitron
salt
melk
medium stor rødbete
Hverdagsolje til steking
Produkter fra Olivenlunden 1830
i denne oppskriften:
kr 399
kr 699
kr 299
kr 399
kr 269
produkter fra Olivenlunden
i denne oppskriften:
kr 399
kr 699
kr 299
kr 399
kr 269