En rask og smakfull rett som kan serveres som forrett eller som innslag på tapasbordet. Serveres gjerne sammen med ristet brød.
En rask og smakfull rett som kan serveres som forrett eller som innslag på tapasbordet. Serveres gjerne sammen med ristet brød.
hvitløk
eggeplomme
sitron
Havsalt fra Camargue
Rødt Phu Quoc-pepper*
mild Grand Cru olivenolje
Sennep med honning
rensede reker
aïoli
lettrømme
sitronsaft
Urtesalt til fisk
Økologisk hvitt pepper fra Kerala*
balansert Grand Cru olivenolje
Mangobalsamico
dill
Skrell hvitløksfeddene, del de i to og press hvitløk over en morter.
Tilsett eggeplommen og bland sammen med hvitløk og Sennep med honning.
Press sitronsaft og ha 1 ts sitronsaft i morteren.
Smak til med Havsalt fra Camargue og nykvernet pepper.
Bland alt sammen i en morter og tilsett gradvis olivenolje inntil du får en homogen konsistens.
Grovhakk rekene.
Bland sammen aïoli, rømme, olivenolje, Mangobalsamico og finhakket dill. Smak til med sitronsaft, Urtesalt til fisk og pepper.
Bland inn reker og fordel blandingen i små glass.
Tilberedning
Skrell hvitløksfeddene, del de i to og press hvitløk over en morter.
Tilsett eggeplommen og bland sammen med hvitløk og Sennep med honning.
Press sitronsaft og ha 1 ts sitronsaft i morteren.
Smak til med Havsalt fra Camargue og nykvernet pepper.
Bland alt sammen i en morter og tilsett gradvis olivenolje inntil du får en homogen konsistens.
Grovhakk rekene.
Bland sammen aïoli, rømme, olivenolje, Mangobalsamico og finhakket dill. Smak til med sitronsaft, Urtesalt til fisk og pepper.
Bland inn reker og fordel blandingen i små glass.
ingredienser
hvitløk
eggeplomme
sitron
Havsalt fra Camargue
Rødt Phu Quoc-pepper*
mild Grand Cru olivenolje
Sennep med honning
rensede reker
aïoli
lettrømme
sitronsaft
Urtesalt til fisk
Økologisk hvitt pepper fra Kerala*
balansert Grand Cru olivenolje
Mangobalsamico
dill