REKESALAT MED SENNEP OG HONNING

En rask og smakfull rett som kan serveres som forrett eller som innslag på tapasbordet. Serveres gjerne sammen med ristet brød.
olivenlunden oppskrifter forrett rekesalat med honning sennep olivenolje sennep med honning pepper
Forberedelsestid 1 %s t
Total tid 30 minutter
Porsjoner 4 porsjoner
Hva lager du 17. mai, Forrett

Trykk "liker" for å lagre oppskriften I din kokebok

Tilberedning
 

TILBEREDNING AIOLI 

  • Skrell hvitløksfeddene, del de i to og press hvitløk over en morter.
  • Tilsett eggeplommen og bland sammen med hvitløk og Sennep med honning.
  • Press sitronsaft og ha 1 ts sitronsaft i morteren.
  • Smak til med Havsalt fra Camargue og nykvernet pepper.
  • Bland alt sammen i en morter og tilsett gradvis olivenolje inntil du får en homogen konsistens.

TILBEREDNING REKESALAT

  • Grovhakk rekene.
  • Bland sammen aïoli, rømme, olivenolje, Mangobalsamico og finhakket dill. Smak til med sitronsaft, Urtesalt til fisk og pepper.
  • Bland inn reker og fordel blandingen i små glass.

Ingredienser

Ingredienser
  

Ingredienser til aïoli:

Ingredienser til rekesalat: 

Tilberedning
 

TILBEREDNING AIOLI 

  • Skrell hvitløksfeddene, del de i to og press hvitløk over en morter.
  • Tilsett eggeplommen og bland sammen med hvitløk og Sennep med honning.
  • Press sitronsaft og ha 1 ts sitronsaft i morteren.
  • Smak til med Havsalt fra Camargue og nykvernet pepper.
  • Bland alt sammen i en morter og tilsett gradvis olivenolje inntil du får en homogen konsistens.

TILBEREDNING REKESALAT

  • Grovhakk rekene.
  • Bland sammen aïoli, rømme, olivenolje, Mangobalsamico og finhakket dill. Smak til med sitronsaft, Urtesalt til fisk og pepper.
  • Bland inn reker og fordel blandingen i små glass.
Loading...