RÅKOSTSALAT MED FETA & VIRGIN HASSELNØTTOLJE
En rask og enkel salat som passer godt som tilbehør til fisk eller hvitt kjøtt. Kan også serveres som en lett lunsjrett, gjerne sammen med brød.
Ingen rating
Koketid 30 minutter min
Total tid 30 minutter min
Ingredienser
- 2 stk gulrøtter
- ½ stk rødkål
- 100 g feta
- 2 ss Virgin Hasselnøttolje
- 1 ss Olivenolje
- 1 ss sennep
- 2 stk fine håndfuller linfrø
- 3 ts eplesidereddik
- Salt og nykvernet pepper
Instruksjoner
- Skyll kålen og finhakk den i veldig små biter
- Skyll, skrell og riv gulrøttene
- Tørk linfrøene 5 minutter i stekepannen. Fjern de fra platen når de begynner å knitre
- Lag en vinaigrette ved å blande virgin hasselnøttolje, olivenolje, sennep og eplesidereddik
- Tilsett en spiseskje vann
- Smuldre fetaen i store terninger
- Legg salaten på et fat; begynn med de rå grønnsakene og ha deretter over fetaen og linfrøene
- Avslutt med å ha noen teskjeer vinaigrette over salaten
Prøvd denne oppskriften?Let us know how it was!
RÅKOSTSALAT MED FETA & VIRGIN HASSELNØTTOLJE
En rask og enkel salat som passer godt som tilbehør til fisk eller hvitt kjøtt. Kan også serveres som en lett lunsjrett, gjerne sammen med brød.
Ingen rating
Koketid 30 minutter min
Total tid 30 minutter min
Ingredienser
- 2 stk gulrøtter
- ½ stk rødkål
- 100 g feta
- 2 ss Virgin Hasselnøttolje
- 1 ss Olivenolje
- 1 ss sennep
- 2 stk fine håndfuller linfrø
- 3 ts eplesidereddik
- Salt og nykvernet pepper
Instruksjoner
- Skyll kålen og finhakk den i veldig små biter
- Skyll, skrell og riv gulrøttene
- Tørk linfrøene 5 minutter i stekepannen. Fjern de fra platen når de begynner å knitre
- Lag en vinaigrette ved å blande virgin hasselnøttolje, olivenolje, sennep og eplesidereddik
- Tilsett en spiseskje vann
- Smuldre fetaen i store terninger
- Legg salaten på et fat; begynn med de rå grønnsakene og ha deretter over fetaen og linfrøene
- Avslutt med å ha noen teskjeer vinaigrette over salaten
Prøvd denne oppskriften?Let us know how it was!