POLENTA OG PARMESAN FRITES
Nydelige frites - perfekt som tilbehør eller snacks
Ingen rating
Forberedelsestid 30 minutter min
Koketid 20 minutter min
Total tid 50 minutter min
Hva lager du Tilbehør
Porsjoner 4 porsjoner
Ingredienser
Instruksjoner
- Kok opp melken sammen med hvitløken og 1 ts finmalt salt og pepper. Tilsett Provenceurter og Økologisk kryddermiks til pasta og pizza
- Ha i polenta og bland. Tilsett så Parmesan
- Ha røren over i en firkantet panne kledd med bakepapir. Avkjøl til romtemperatur
- Forvarm ovnen til 210 grader
- Ta polentaen ut av formen og del den i 1 cm tykke «frites». Legg dem på et stekebrett med bakepapir
- Ringle over litt Hverdagsolje og brun fritsene i ca 20 minutter. Snu dem jevnlig så de ikke blir brent
- Dryss over Havsalt fra Camargue og server sammen med Olivenpaté med trøffel
Tid Under 1 time
Prøvd denne oppskriften?Let us know how it was!
POLENTA OG PARMESAN FRITES
Nydelige frites - perfekt som tilbehør eller snacks
Ingen rating
Forberedelsestid 30 minutter min
Koketid 20 minutter min
Total tid 50 minutter min
Hva lager du Tilbehør
Porsjoner 4 porsjoner
Ingredienser
Instruksjoner
- Kok opp melken sammen med hvitløken og 1 ts finmalt salt og pepper. Tilsett Provenceurter og Økologisk kryddermiks til pasta og pizza
- Ha i polenta og bland. Tilsett så Parmesan
- Ha røren over i en firkantet panne kledd med bakepapir. Avkjøl til romtemperatur
- Forvarm ovnen til 210 grader
- Ta polentaen ut av formen og del den i 1 cm tykke «frites». Legg dem på et stekebrett med bakepapir
- Ringle over litt Hverdagsolje og brun fritsene i ca 20 minutter. Snu dem jevnlig så de ikke blir brent
- Dryss over Havsalt fra Camargue og server sammen med Olivenpaté med trøffel
Tid Under 1 time
Prøvd denne oppskriften?Let us know how it was!