Nydelige fries av polenta og parmesan – perfekt som tilbehør eller snacks. Prøv den sammen med vår Olivenpaté med trøffel.
Nydelige fries av polenta og parmesan – perfekt som tilbehør eller snacks. Prøv den sammen med vår Olivenpaté med trøffel.
Provenceurter
Økologisk kryddermiks til pasta og pizza
Hverdagsolje
Parmesan - revet
lettmelk
hvitløksfedd – finhakket
straks polenta
Olivenpaté med trøffel
Havsalt fra Camargue
finmalt salt og pepper
Kok opp melken sammen med hvitløken og 1 ts finmalt salt og pepper. Tilsett Provenceurter og Økologisk kryddermiks til pasta og pizza
Ha i polenta og bland. Tilsett så Parmesan
Ha røren over i en firkantet panne kledd med bakepapir. Avkjøl til romtemperatur
Forvarm ovnen til 210 grader
Ta polentaen ut av formen og del den i 1 cm tykke «frites». Legg dem på et stekebrett med bakepapir
Ringle over litt Hverdagsolje og brun fritsene i ca 20 minutter. Snu dem jevnlig så de ikke blir brent
Dryss over Havsalt fra Camargue og server sammen med Olivenpaté med trøffel
Tilberedning
Kok opp melken sammen med hvitløken og 1 ts finmalt salt og pepper. Tilsett Provenceurter og Økologisk kryddermiks til pasta og pizza
Ha i polenta og bland. Tilsett så Parmesan
Ha røren over i en firkantet panne kledd med bakepapir. Avkjøl til romtemperatur
Forvarm ovnen til 210 grader
Ta polentaen ut av formen og del den i 1 cm tykke «frites». Legg dem på et stekebrett med bakepapir
Ringle over litt Hverdagsolje og brun fritsene i ca 20 minutter. Snu dem jevnlig så de ikke blir brent
Dryss over Havsalt fra Camargue og server sammen med Olivenpaté med trøffel
ingredienser
Provenceurter
Økologisk kryddermiks til pasta og pizza
Hverdagsolje
Parmesan - revet
lettmelk
hvitløksfedd – finhakket
straks polenta
Olivenpaté med trøffel
Havsalt fra Camargue
finmalt salt og pepper
Produkter fra Olivenlunden 1830
i denne oppskriften:
kr 399
kr 219
kr 699
kr 119
kr 109
produkter fra Olivenlunden
i denne oppskriften:
kr 399
kr 219
kr 699
kr 119
kr 109