Min profil

frites polenta pulpe truffe x

POLENTA OG PARMESAN FRITES

Nydelige frites - perfekt som tilbehør eller snacks
Ingen rating
Forberedelsestid 30 minutter
Koketid 20 minutter
Total tid 50 minutter
Hva lager du Tilbehør
Porsjoner 4 porsjoner

Instruksjoner
 

  • Kok opp melken sammen med hvitløken og 1 ts finmalt salt og pepper. Tilsett Provenceurter og Økologisk kryddermiks til pasta og pizza
  • Ha i polenta og bland. Tilsett så Parmesan
  • Ha røren over i en firkantet panne kledd med bakepapir. Avkjøl til romtemperatur
  • Forvarm ovnen til 210 grader
  • Ta polentaen ut av formen og del den i 1 cm tykke «frites». Legg dem på et stekebrett med bakepapir
  • Ringle over litt Hverdagsolje og brun fritsene i ca 20 minutter. Snu dem jevnlig så de ikke blir brent
  • Dryss over Havsalt fra Camargue og server sammen med Olivenpaté med trøffel
    frites polenta pulpe truffe x
Tid Under 1 time
Prøvd denne oppskriften?Let us know how it was!

frites polenta pulpe truffe x

POLENTA OG PARMESAN FRITES

Nydelige frites - perfekt som tilbehør eller snacks
Ingen rating
Forberedelsestid 30 minutter
Koketid 20 minutter
Total tid 50 minutter
Hva lager du Tilbehør
Porsjoner 4 porsjoner

Instruksjoner
 

  • Kok opp melken sammen med hvitløken og 1 ts finmalt salt og pepper. Tilsett Provenceurter og Økologisk kryddermiks til pasta og pizza
  • Ha i polenta og bland. Tilsett så Parmesan
  • Ha røren over i en firkantet panne kledd med bakepapir. Avkjøl til romtemperatur
  • Forvarm ovnen til 210 grader
  • Ta polentaen ut av formen og del den i 1 cm tykke «frites». Legg dem på et stekebrett med bakepapir
  • Ringle over litt Hverdagsolje og brun fritsene i ca 20 minutter. Snu dem jevnlig så de ikke blir brent
  • Dryss over Havsalt fra Camargue og server sammen med Olivenpaté med trøffel
    frites polenta pulpe truffe x
Tid Under 1 time
Prøvd denne oppskriften?Let us know how it was!