POLENTA OG PARMESAN FRITES

Nydelige frites - perfekt som tilbehør eller snacks
frites polenta pulpe truffe x
Forberedelsestid 30 minutes
Koketid 20 minutes
Total tid 50 minutes
Porsjoner 4 porsjoner
Hva lager du Tilbehør

Trykk "liker" for å lagre oppskriften I din kokebok

Tilberedning
 

  • Kok opp melken sammen med hvitløken og 1 ts finmalt salt og pepper. Tilsett Provenceurter og Økologisk kryddermiks til pasta og pizza
  • Ha i polenta og bland. Tilsett så Parmesan
  • Ha røren over i en firkantet panne kledd med bakepapir. Avkjøl til romtemperatur
  • Forvarm ovnen til 210 grader
  • Ta polentaen ut av formen og del den i 1 cm tykke «frites». Legg dem på et stekebrett med bakepapir
  • Ringle over litt Hverdagsolje og brun fritsene i ca 20 minutter. Snu dem jevnlig så de ikke blir brent
  • Dryss over Havsalt fra Camargue og server sammen med Olivenpaté med trøffel
    frites polenta pulpe truffe x

Tilberedning
 

  • Kok opp melken sammen med hvitløken og 1 ts finmalt salt og pepper. Tilsett Provenceurter og Økologisk kryddermiks til pasta og pizza
  • Ha i polenta og bland. Tilsett så Parmesan
  • Ha røren over i en firkantet panne kledd med bakepapir. Avkjøl til romtemperatur
  • Forvarm ovnen til 210 grader
  • Ta polentaen ut av formen og del den i 1 cm tykke «frites». Legg dem på et stekebrett med bakepapir
  • Ringle over litt Hverdagsolje og brun fritsene i ca 20 minutter. Snu dem jevnlig så de ikke blir brent
  • Dryss over Havsalt fra Camargue og server sammen med Olivenpaté med trøffel
    frites polenta pulpe truffe x