PIZZA MED PESTATOFYLL

Smaksrik pizza som er enkel å lage. Toppingen med pestato og de ovnsbakte tomatene gjør den ekstra fresh. Vellykket både til lunsj og middag
Bilde
Forberedelsestid 2 %s t 35 minutter
Koketid 10 minutter
Total tid 2 %s t 45 minutter
Porsjoner 2 porsjoner
Hva lager du Middag

Trykk "liker" for å lagre oppskriften I din kokebok

Tilberedning
 

  • Bland hvetemel, gjær og salt i en bolle. Tilsett deretter Hverdagsolje og vann. Elt deigen til den gir litt motstand
  • Dekk bollen med et kjøkkenhåndkle og la deigen heve i 2 timer i kjøleskapet
  • Forvarm ovnen til 180 grader og ha et stekebrett i ovnen
  • Bland Pestatoen sammen med crème fraîche og smak til med Espelette chilipulver. Sett til side
  • Skjær tomaten i skiver, ta basilikumbladene av stilken, del mozzarellaen i biter. Sett til side
  • Kjevle ut deigen til ønsket form og legg den på et stekebrett
  • Smør pestato- og crème fraîche-blandingen på deigen, og fordel over basilikumbladene, tomaten og mozzarellaen
  • Smak til med Urtesalt og nykvernet Pepper
  • Stek pizzaen i ca. 10 minutter og stek samtidig cherrytomatene på et annet stekebrett
  • Dander cherrytomatene over pizzaen og ringle over Olivenolje

Tilberedning
 

  • Bland hvetemel, gjær og salt i en bolle. Tilsett deretter Hverdagsolje og vann. Elt deigen til den gir litt motstand
  • Dekk bollen med et kjøkkenhåndkle og la deigen heve i 2 timer i kjøleskapet
  • Forvarm ovnen til 180 grader og ha et stekebrett i ovnen
  • Bland Pestatoen sammen med crème fraîche og smak til med Espelette chilipulver. Sett til side
  • Skjær tomaten i skiver, ta basilikumbladene av stilken, del mozzarellaen i biter. Sett til side
  • Kjevle ut deigen til ønsket form og legg den på et stekebrett
  • Smør pestato- og crème fraîche-blandingen på deigen, og fordel over basilikumbladene, tomaten og mozzarellaen
  • Smak til med Urtesalt og nykvernet Pepper
  • Stek pizzaen i ca. 10 minutter og stek samtidig cherrytomatene på et annet stekebrett
  • Dander cherrytomatene over pizzaen og ringle over Olivenolje
Loading...