Smaksrik pizza som er enkel å lage. Toppingen med pestato og de ovnsbakte tomatene gjør den ekstra fresh. Vellykket både til lunsj og middag
Smaksrik pizza som er enkel å lage. Toppingen med pestato og de ovnsbakte tomatene gjør den ekstra fresh. Vellykket både til lunsj og middag
hvetemel
salt
gjær
Hverdagsolje
vann
Pestato med fersk paprika
crème fraîche
Espelette chilipulver AOP
stor tomat
cherrytomater
buffalo mozzarella
basilikumblader
Urtesalt til salat & pasta
Sort Kampotpepper - nykvernet
Mild Grand Cru olivenolje
Bland hvetemel, gjær og salt i en bolle. Tilsett deretter Hverdagsolje og vann. Elt deigen til den gir litt motstand
Dekk bollen med et kjøkkenhåndkle og la deigen heve i 2 timer i kjøleskapet
Forvarm ovnen til 180 grader og ha et stekebrett i ovnen
Bland Pestatoen sammen med crème fraîche og smak til med Espelette chilipulver. Sett til side
Skjær tomaten i skiver, ta basilikumbladene av stilken, del mozzarellaen i biter. Sett til side
Kjevle ut deigen til ønsket form og legg den på et stekebrett
Smør pestato- og crème fraîche-blandingen på deigen, og fordel over basilikumbladene, tomaten og mozzarellaen
Smak til med Urtesalt og nykvernet Pepper
Stek pizzaen i ca. 10 minutter og stek samtidig cherrytomatene på et annet stekebrett
Dander cherrytomatene over pizzaen og ringle over Olivenolje
Tilberedning
Bland hvetemel, gjær og salt i en bolle. Tilsett deretter Hverdagsolje og vann. Elt deigen til den gir litt motstand
Dekk bollen med et kjøkkenhåndkle og la deigen heve i 2 timer i kjøleskapet
Forvarm ovnen til 180 grader og ha et stekebrett i ovnen
Bland Pestatoen sammen med crème fraîche og smak til med Espelette chilipulver. Sett til side
Skjær tomaten i skiver, ta basilikumbladene av stilken, del mozzarellaen i biter. Sett til side
Kjevle ut deigen til ønsket form og legg den på et stekebrett
Smør pestato- og crème fraîche-blandingen på deigen, og fordel over basilikumbladene, tomaten og mozzarellaen
Smak til med Urtesalt og nykvernet Pepper
Stek pizzaen i ca. 10 minutter og stek samtidig cherrytomatene på et annet stekebrett
Dander cherrytomatene over pizzaen og ringle over Olivenolje
ingredienser
hvetemel
salt
gjær
Hverdagsolje
vann
Pestato med fersk paprika
crème fraîche
Espelette chilipulver AOP
stor tomat
cherrytomater
buffalo mozzarella
basilikumblader
Urtesalt til salat & pasta
Sort Kampotpepper - nykvernet
Mild Grand Cru olivenolje