Bland hvetemel, gjær og salt i en bolle. Tilsett deretter Hverdagsolje og vann. Elt deigen til den gir litt motstand
Dekk bollen med et kjøkkenhåndkle og la deigen heve i 2 timer i kjøleskapet
Forvarm ovnen til 180 grader og ha et stekebrett i ovnen
Bland Pestatoen sammen med crème fraîche og smak til med Espelette chilipulver. Sett til side
Skjær tomaten i skiver, ta basilikumbladene av stilken, del mozzarellaen i biter. Sett til side
Kjevle ut deigen til ønsket form og legg den på et stekebrett
Smør pestato- og crème fraîche-blandingen på deigen, og fordel over basilikumbladene, tomaten og mozzarellaen
Smak til med Urtesalt og nykvernet Pepper
Stek pizzaen i ca. 10 minutter og stek samtidig cherrytomatene på et annet stekebrett
Dander cherrytomatene over pizzaen og ringle over Olivenolje