Start med å lagekaffen og la den avkjøles, med mindre du har en kaffeslant til overs fra frokosten
Pisk eggeplommene luftige og fine i en kjøkkenmaskin med ballongvisp, eller i en bolle med en håndmikser. Bland i saltet, mascarponen, pistasjkremen og gul sitronolje
Visp fløten til en fast krem, og vend den forsiktig inn i mascarpone- og pistasjkremen med en slikkepott
Finn frem 8 porsjonsformer eller en stor ildfast form, cirka 20 x 30 cm. Fordel et lag med krem i bunnen
Bland sammen marsalavinen og den kalde kaffen i en dyp skål. Dypp én kjeks av gangen raskt i blandingen. Den trekker til seg væsken fort, så pass på at den ikke blir helt gjennomfuktet. Hvis du lager i porsjonsformer er det bare å brekke kjeksen så det passer formen
Legg et lag med fingerkjeks over kremen, og fortsett å legge krem og kjeks lagvis til alle ingrediensene er brukt opp. Avslutt med et lag krem på toppen
Dekk til formen(e), og sett den kjølig et par timer, gjerne over natta
Rett før servering finner du frem en tesil eller finmasket sil, og drysser et tjukt lag kakaopulver over toppen. Pynt eventuelt med bringebær for en ekstra flott variant