Verrine er den franske betegnelsen på en rett som serveres i porsjonsskåler. Her har vi laget en variant med mascarponekrem, bringebær og pistasjkrem.
Verrine er den franske betegnelsen på en rett som serveres i porsjonsskåler. Her har vi laget en variant med mascarponekrem, bringebær og pistasjkrem.
Mos bringebærene med en gaffel sammen med 30 g sukker.
Knekk eggene og separer hvite og eggeplomme.
Visp eggeplommer sammen med 50 g sukker i en skål til det blir skummende. Tilsett mascarpone og rør inn.
I en annen skål pisker du eggehvitene stive, når blandingen er nesten helt fast, tilsett 10 g sukker og pisk til blandingen er stiv. Vend eggehviteblandingen forsiktig inn i mascarponekremen med en slikkepott eller tresleiv.
Smuldre ca. 100g kjeks med kniv eller i blender.
Finn frem 4 dessertskåler og legg krem, bringebær og knuste kjeks lagvis før du avslutter med å toppe med pistasjkrem og grovhakkede pistasjnltter.
Tilberedning
Mos bringebærene med en gaffel sammen med 30 g sukker.
Knekk eggene og separer hvite og eggeplomme.
Visp eggeplommer sammen med 50 g sukker i en skål til det blir skummende. Tilsett mascarpone og rør inn.
I en annen skål pisker du eggehvitene stive, når blandingen er nesten helt fast, tilsett 10 g sukker og pisk til blandingen er stiv. Vend eggehviteblandingen forsiktig inn i mascarponekremen med en slikkepott eller tresleiv.
Smuldre ca. 100g kjeks med kniv eller i blender.
Finn frem 4 dessertskåler og legg krem, bringebær og knuste kjeks lagvis før du avslutter med å toppe med pistasjkrem og grovhakkede pistasjnltter.
ingredienser