Vi ønsker deg en riktig god jul og et godt nytt år!

PISTASJ OG BRINGEBÆR VERRINE

Verrine er den franske betegnelsen på en rett som serveres i porsjonsskåler. Her har vi laget en variant med mascarponekrem, bringebær og pistasjkrem.
5 from 1 vote
Hva lager du 17. mai, Dessert

Ingredienser
  

* canistrellis med anis kan erstattes med en annen type søt kjeks

    Instruksjoner
     

    • Mos bringebærene med en gaffel sammen med 30 g sukker. 
    • Knekk eggene og separer hvite og eggeplomme. 
    • Visp eggeplommer sammen med 50 g sukker i en skål til det blir skummende. Tilsett mascarpone og rør inn.
    • I en annen skål pisker du eggehvitene stive, når blandingen er nesten helt fast, tilsett 10 g sukker og pisk til blandingen er stiv. Vend eggehviteblandingen forsiktig inn i mascarponekremen med en slikkepott eller tresleiv.
    • Smuldre ca. 100g kjeks med kniv eller i blender.
    • Finn frem 4 dessertskåler og legg krem, bringebær og knuste kjeks lagvis før du avslutter med å toppe med pistasjkrem og grovhakkede pistasjnltter.
    Prøvd denne oppskriften?Let us know how it was!

    PISTASJ OG BRINGEBÆR VERRINE

    Verrine er den franske betegnelsen på en rett som serveres i porsjonsskåler. Her har vi laget en variant med mascarponekrem, bringebær og pistasjkrem.
    5 from 1 vote
    Hva lager du 17. mai, Dessert

    Ingredienser
      

    * canistrellis med anis kan erstattes med en annen type søt kjeks

      Instruksjoner
       

      • Mos bringebærene med en gaffel sammen med 30 g sukker. 
      • Knekk eggene og separer hvite og eggeplomme. 
      • Visp eggeplommer sammen med 50 g sukker i en skål til det blir skummende. Tilsett mascarpone og rør inn.
      • I en annen skål pisker du eggehvitene stive, når blandingen er nesten helt fast, tilsett 10 g sukker og pisk til blandingen er stiv. Vend eggehviteblandingen forsiktig inn i mascarponekremen med en slikkepott eller tresleiv.
      • Smuldre ca. 100g kjeks med kniv eller i blender.
      • Finn frem 4 dessertskåler og legg krem, bringebær og knuste kjeks lagvis før du avslutter med å toppe med pistasjkrem og grovhakkede pistasjnltter.
      Prøvd denne oppskriften?Let us know how it was!