Verrine er den franske betegnelsen på en rett som serveres i porsjonsskåler. Her har vi laget en variant med mascarponekrem, bringebær og pistasjkrem.
Verrine er den franske betegnelsen på en rett som serveres i porsjonsskåler. Her har vi laget en variant med mascarponekrem, bringebær og pistasjkrem.
bringebær
Balsamico med bringebær
egg
sukker
romtemperert mascarpone
Canistrelli med anis
Pistasjkrem med olivenolje og ristede pistasjnøtter
pistasjnøtter, usaltet
Mos bringebærene med en gaffel sammen med 1 ss Balsamico med bringebær
Knekk eggene og separer hvite og eggeplomme.
Visp eggeplommer sammen med 50 g sukker i en skål til det skummer. Bland inn romtemperert mascarpone.
I en annen skål pisker du eggehvitene stive, når blandingen er nesten helt fast, tilsett 10g sukker og pisk til blandingen er stiv. Vend eggehvitene forsiktig inn i mascarponeblandingen med en slikkepott eller tresleiv.
Smuldre ca. 100g Canistrellikjeks, finhakk med kniv eller bruk blender
Finn frem 4 dessertskåler og legg krem, bringebær og knuste kjeks lagvis før du avslutter med å toppe med Pistasjkrem med olivenolje og grovhakkede pistasjnøtter
Tilberedning
Mos bringebærene med en gaffel sammen med 1 ss Balsamico med bringebær
Knekk eggene og separer hvite og eggeplomme.
Visp eggeplommer sammen med 50 g sukker i en skål til det skummer. Bland inn romtemperert mascarpone.
I en annen skål pisker du eggehvitene stive, når blandingen er nesten helt fast, tilsett 10g sukker og pisk til blandingen er stiv. Vend eggehvitene forsiktig inn i mascarponeblandingen med en slikkepott eller tresleiv.
Smuldre ca. 100g Canistrellikjeks, finhakk med kniv eller bruk blender
Finn frem 4 dessertskåler og legg krem, bringebær og knuste kjeks lagvis før du avslutter med å toppe med Pistasjkrem med olivenolje og grovhakkede pistasjnøtter
ingredienser
bringebær
Balsamico med bringebær
egg
sukker
romtemperert mascarpone
Canistrelli med anis
Pistasjkrem med olivenolje og ristede pistasjnøtter
pistasjnøtter, usaltet
Produkter fra Olivenlunden 1830
i denne oppskriften:
produkter fra Olivenlunden
i denne oppskriften: