Forvarm ovnen til 130 grader
Pisk opp eggehvitene og ha i sukker gradvis inntil du får en fast konsistens
Vend melis og maizena forsiktig inn med eggehvitene
Tilsett deretter puffet ris og 1 ss balsamico til eggehvitene
Ha marengsen over på en stekeplate med bakepapir og stek pavlovaen først i 30 minutter på 130 grader, deretter senk temperaturen til 100 grader og stek videre i 30 til 60 minutter
Vask og rasp skallet av ½ lime
Deretter skrell sitrusfruktene, og lag fileter med en skarp kniv
Bland sitrusfruktene med 1 ts balsamico og 1 ss gul sitronolje. Bland til slutt inn 8-10 grovhakkede korianderblader. Sett til side kjølig
Pisk opp fløte
Bland forsiktig resten av sitronoljen og 1 ss balsamico med lemon curden
Tilsett den piskede fløten i lemon curd-blandingen og pisk litt om gangen
Spre fløte- og lemon curd-blandingen over den ferdig stekte marengsen
Dander med marinert sitrusfrukt og dryss over limeskallet
Pynt med korianderblader