Min profil

LOGO OLIVENLUNDEN1830-LIGGENDE-841x100

PAVLOVA MED PISTASJKREM

Vår pavlova har sprø marengs med fløyelsmyk krem og pistasj – toppet med friske bær. Pavlovaen blir best når du blander inn vår pistasjkrem!

4053442_bowl_food_health_healthy_salad_icon
Dessert
Middels
4

Porsjoner

Vår pavlova har sprø marengs med fløyelsmyk krem og pistasj – toppet med friske bær. Pavlovaen blir best når du blander inn vår pistasjkrem!

6

eggehviter

1 klype

salt

200 g

sukker

20 g

maizena eller potetmel

1 ss

Balsamico med jordbær

1.5 dl

kremfløte

2.5 ss

Pistasjkrem med olivenolje og ristede pistasjnøtter

2.5 ss

Olivenolje med sitron

1

pasjonsfrukt

jordbær

bringebær

rips

blåbær

melis

Balsamicoperler med blåbær (valgfritt)

1. 

Forvarm ovnen til 130 grader


2. 

Pisk eggehviter og salt sakte sammen i en ren, tørr bolle til et halvstivt skum. Øk hastigheten på piskingen og ha i sukkeret gradvis, pisk til du får en stiv og blank masse


3. 

Vend maizena og Balsamico med jordbær forsiktig inn med eggehvitene


4. 

Ha marengsen over på en stekeplate med bakepapir og stek i cirka 60-70 minutter


5. 

Pisk kremfløte til krem


6. 

Bland Olivenolje med sitron sammen med Pistasjkrem med olivenolje og ristede pistasjnøtter


7. 

Tilsett den piskede fløten i pistasjkremen og pisk raskt (litt om gangen)


8. 

Spre fløte- og pistasjblandingen over den ferdig stekte marengsen etter at den er avkjølt


9. 

Ha frøene fra pasjonsfrukten over kremen og dander bærene over der igjen


10. 

Strø over melis og eventuelt balsamicoperler med blåbær


Tilberedning

1. 

Forvarm ovnen til 130 grader


2. 

Pisk eggehviter og salt sakte sammen i en ren, tørr bolle til et halvstivt skum. Øk hastigheten på piskingen og ha i sukkeret gradvis, pisk til du får en stiv og blank masse


3. 

Vend maizena og Balsamico med jordbær forsiktig inn med eggehvitene


4. 

Ha marengsen over på en stekeplate med bakepapir og stek i cirka 60-70 minutter


5. 

Pisk kremfløte til krem


6. 

Bland Olivenolje med sitron sammen med Pistasjkrem med olivenolje og ristede pistasjnøtter


7. 

Tilsett den piskede fløten i pistasjkremen og pisk raskt (litt om gangen)


8. 

Spre fløte- og pistasjblandingen over den ferdig stekte marengsen etter at den er avkjølt


9. 

Ha frøene fra pasjonsfrukten over kremen og dander bærene over der igjen


10. 

Strø over melis og eventuelt balsamicoperler med blåbær


ingredienser

6

eggehviter

1 klype

salt

200 g

sukker

20 g

maizena eller potetmel

1 ss

Balsamico med jordbær

1.5 dl

kremfløte

2.5 ss

Pistasjkrem med olivenolje og ristede pistasjnøtter

2.5 ss

Olivenolje med sitron

1

pasjonsfrukt

jordbær

bringebær

rips

blåbær

melis

Balsamicoperler med blåbær (valgfritt)

Produkter fra Olivenlunden 1830

i denne oppskriften:

Flere smaksrike

Oppskrifter

Logg inn eller registrer deg for å lage din egen samling av oppskrifter

Fornavn
Etternavn
E-post
Velg et passord *
Minimum 6 karakterer
Bekreft passord *
Minimum 6 karakterer