Vår pavlova har sprø marengs med fløyelsmyk krem og pistasj – toppet med friske bær. Pavlovaen blir best når du blander inn vår pistasjkrem!
Vår pavlova har sprø marengs med fløyelsmyk krem og pistasj – toppet med friske bær. Pavlovaen blir best når du blander inn vår pistasjkrem!
eggehviter
salt
sukker
maizena eller potetmel
Balsamico med jordbær
kremfløte
Pistasjkrem med olivenolje og ristede pistasjnøtter
Olivenolje med sitron
pasjonsfrukt
jordbær
bringebær
rips
blåbær
melis
Balsamicoperler med blåbær (valgfritt)
Forvarm ovnen til 130 grader
Pisk eggehviter og salt sakte sammen i en ren, tørr bolle til et halvstivt skum. Øk hastigheten på piskingen og ha i sukkeret gradvis, pisk til du får en stiv og blank masse
Vend maizena og Balsamico med jordbær forsiktig inn med eggehvitene
Ha marengsen over på en stekeplate med bakepapir og stek i cirka 60-70 minutter
Pisk kremfløte til krem
Bland Olivenolje med sitron sammen med Pistasjkrem med olivenolje og ristede pistasjnøtter
Tilsett den piskede fløten i pistasjkremen og pisk raskt (litt om gangen)
Spre fløte- og pistasjblandingen over den ferdig stekte marengsen etter at den er avkjølt
Ha frøene fra pasjonsfrukten over kremen og dander bærene over der igjen
Strø over melis og eventuelt balsamicoperler med blåbær
Tilberedning
Forvarm ovnen til 130 grader
Pisk eggehviter og salt sakte sammen i en ren, tørr bolle til et halvstivt skum. Øk hastigheten på piskingen og ha i sukkeret gradvis, pisk til du får en stiv og blank masse
Vend maizena og Balsamico med jordbær forsiktig inn med eggehvitene
Ha marengsen over på en stekeplate med bakepapir og stek i cirka 60-70 minutter
Pisk kremfløte til krem
Bland Olivenolje med sitron sammen med Pistasjkrem med olivenolje og ristede pistasjnøtter
Tilsett den piskede fløten i pistasjkremen og pisk raskt (litt om gangen)
Spre fløte- og pistasjblandingen over den ferdig stekte marengsen etter at den er avkjølt
Ha frøene fra pasjonsfrukten over kremen og dander bærene over der igjen
Strø over melis og eventuelt balsamicoperler med blåbær
ingredienser
eggehviter
salt
sukker
maizena eller potetmel
Balsamico med jordbær
kremfløte
Pistasjkrem med olivenolje og ristede pistasjnøtter
Olivenolje med sitron
pasjonsfrukt
jordbær
bringebær
rips
blåbær
melis
Balsamicoperler med blåbær (valgfritt)
Produkter fra Olivenlunden 1830
i denne oppskriften:
produkter fra Olivenlunden
i denne oppskriften: