PAVLOVA MED PISTASJKREM
Vår pavlova har sprø marengs med fløyelsmyk krem og pistasj – toppet med friske bær. Pavlovaen blir best når du blander inn vår pistasjkrem!
Ingen rating
Koketid 1 %s t hr 40 minutter min
Ingredienser
- 6 stk eggehviter
- 100 g sukker
- 80 g melis
- 20 g maizena eller potetmel
- 10 g puffet ris
- 1 ss Jordbærbalsamico*
- 1,5 dl fløte
- 2,5 ss Pistasjkrem m/ olivenolje og ristede pistasjnøtter
- 2,5 ss Gul sitronolje
- Balsamicoperler med blåbær
- 1 stk pasjonsfrukt
- jordbær
- bringebær
- rips
- blåbær
Instruksjoner
- Forvarm ovnen til 130 grader
- Pisk opp eggehvitene og ha i sukker gradvis inntil du får en fast konsistens
- Vend melis og maizena forsiktig inn med eggehvitene. Tilsett deretter puffet ris og jordbærbalsamico til eggehvitene
- Ha marengsen over en stekeplate med bakepapir og stek i cirka 60-70 minutter
- Pisk opp fløte
- Bland sitronoljen med pistasjkremen
- Tilsett den piskede fløten i pistasjkremen og pisk raskt (litt om gangen)
- Spre fløte- og pistasjblandingen over den ferdig stekte marengsen
- Ha pasjonsfrukt over kremen og dander bærene over der igjen
- Pynt med melis og balsamicoperler med blåbær
Merknader
*Jordbærbalsamico kan erstattes med Grapefruktbalsamico
Prøvd denne oppskriften?Let us know how it was!
PAVLOVA MED PISTASJKREM
Vår pavlova har sprø marengs med fløyelsmyk krem og pistasj – toppet med friske bær. Pavlovaen blir best når du blander inn vår pistasjkrem!
Ingen rating
Koketid 1 %s t hr 40 minutter min
Ingredienser
- 6 stk eggehviter
- 100 g sukker
- 80 g melis
- 20 g maizena eller potetmel
- 10 g puffet ris
- 1 ss Jordbærbalsamico*
- 1,5 dl fløte
- 2,5 ss Pistasjkrem m/ olivenolje og ristede pistasjnøtter
- 2,5 ss Gul sitronolje
- Balsamicoperler med blåbær
- 1 stk pasjonsfrukt
- jordbær
- bringebær
- rips
- blåbær
Instruksjoner
- Forvarm ovnen til 130 grader
- Pisk opp eggehvitene og ha i sukker gradvis inntil du får en fast konsistens
- Vend melis og maizena forsiktig inn med eggehvitene. Tilsett deretter puffet ris og jordbærbalsamico til eggehvitene
- Ha marengsen over en stekeplate med bakepapir og stek i cirka 60-70 minutter
- Pisk opp fløte
- Bland sitronoljen med pistasjkremen
- Tilsett den piskede fløten i pistasjkremen og pisk raskt (litt om gangen)
- Spre fløte- og pistasjblandingen over den ferdig stekte marengsen
- Ha pasjonsfrukt over kremen og dander bærene over der igjen
- Pynt med melis og balsamicoperler med blåbær
Merknader
*Jordbærbalsamico kan erstattes med Grapefruktbalsamico
Prøvd denne oppskriften?Let us know how it was!