Enkel og rask pastarett med kun 5 ingredienser. Helt perfekt for de litt hektiske dagene med lite tid til middag.
Enkel og rask pastarett med kun 5 ingredienser. Helt perfekt for de litt hektiske dagene med lite tid til middag.
Pasta Conchiglioni
Pesto genovese
Økologisk hvitt pepper fra Kerala
Hasselnøttsalt
Parmesan* – revet i flak
Kok pastaen i rikelig med saltet vann i 10 minutter
Hell vannet av pastaen, spar 1 øse av pastavannet
Tilsett pesto genovese og 1 øse av pastavannet til pastaen
Smak til med pepper og hasselnøttsalt
Dander parmesanflakene over pastaen
Tilberedning
Kok pastaen i rikelig med saltet vann i 10 minutter
Hell vannet av pastaen, spar 1 øse av pastavannet
Tilsett pesto genovese og 1 øse av pastavannet til pastaen
Smak til med pepper og hasselnøttsalt
Dander parmesanflakene over pastaen
ingredienser
Pasta Conchiglioni
Pesto genovese
Økologisk hvitt pepper fra Kerala
Hasselnøttsalt
Parmesan* – revet i flak