LOGO OLIVENLUNDEN1830-LIGGENDE-841x100

PASTA MED PESTO GENOVESE OG HASSELNØTTSALT

Enkel og rask pastarett med kun 5 ingredienser. Helt perfekt for de litt hektiske dagene med lite tid til middag.

4053442_bowl_food_health_healthy_salad_icon
Middag
Enkel
4

Porsjoner

Enkel og rask pastarett med kun 5 ingredienser. Helt perfekt for de litt hektiske dagene med lite tid til middag.

400 g

Pasta Conchiglioni

4 ss

Pesto genovese

Økologisk hvitt pepper fra Kerala

2 klyper

Hasselnøttsalt

50 g

Parmesan* – revet i flak

1. 

Kok pastaen i rikelig med saltet vann i 10 minutter


2. 

Hell vannet av pastaen, spar 1 øse av pastavannet


3. 

Tilsett pesto genovese og 1 øse av pastavannet til pastaen


4. 

Smak til med pepper og hasselnøttsalt


5. 

Dander parmesanflakene over pastaen


Tilberedning

1. 

Kok pastaen i rikelig med saltet vann i 10 minutter


2. 

Hell vannet av pastaen, spar 1 øse av pastavannet


3. 

Tilsett pesto genovese og 1 øse av pastavannet til pastaen


4. 

Smak til med pepper og hasselnøttsalt


5. 

Dander parmesanflakene over pastaen


ingredienser

400 g

Pasta Conchiglioni

4 ss

Pesto genovese

Økologisk hvitt pepper fra Kerala

2 klyper

Hasselnøttsalt

50 g

Parmesan* – revet i flak

Produkter fra Olivenlunden 1830

i denne oppskriften:

produkter fra Olivenlunden

i denne oppskriften:

Flere smaksrike

Oppskrifter

Logg inn eller registrer deg for å lage din egen samling av oppskrifter

Fornavn
Etternavn
E-post
Velg et passord *
Minimum 6 karakterer
Bekreft passord *
Minimum 6 karakterer