Vår egen kokk, Olivier, kommer med tips til hvordan lage matpakken mer spennende!
Vår egen kokk, Olivier, kommer med tips til hvordan lage matpakken mer spennende!
brødskiver av hverdagsbrød med olivenolje uten elting
knust avokado
Balansert olivenolje
Eplebalsamico
kokt egg
Grønn olivenpaté med tomat
Mynteblader eller andre friske urter*
Sesamfrø
Espelette Chilipulver AOP
Rist brødskivene
Ringle over balansert olivenolje, smør brødskivene med knust avokado, og ringle over litt eplebalsamico
Del de hardkokte eggene i skiver og ha de oppå avocadoen
Bland 1 ts grønn olivenpaté med litt olivenolje, og ha over skivene
Dander med mynteblader eller andre friske urter, og smak til med sesamfrø og espelette chilipulver AOP
Tilberedning
Rist brødskivene
Ringle over balansert olivenolje, smør brødskivene med knust avokado, og ringle over litt eplebalsamico
Del de hardkokte eggene i skiver og ha de oppå avocadoen
Bland 1 ts grønn olivenpaté med litt olivenolje, og ha over skivene
Dander med mynteblader eller andre friske urter, og smak til med sesamfrø og espelette chilipulver AOP
ingredienser
brødskiver av hverdagsbrød med olivenolje uten elting
knust avokado
Balansert olivenolje
Eplebalsamico
kokt egg
Grønn olivenpaté med tomat
Mynteblader eller andre friske urter*
Sesamfrø
Espelette Chilipulver AOP