LAKSETARTAR MED EPLE

Leter du etter en forrett som er like imponerende som den er enkel å lage? Da er laksetartar med eple en sikker vinner!
Laksetartar scaled
Koketid 20 minutter
1 %s t
Total tid 1 %s t 20 minutter
Porsjoner 4 porsjoner
Hva lager du 17. mai, Forrett

Trykk "liker" for å lagre oppskriften I din kokebok

Tilberedning
 

  • Skjær laks i små terninger og ha i en skål
  • Finhakk sjalottløken og dillen
  • Støt pepperkornene i en morter
  • Kutt eplet og agurken i små terninger
  • Bland grønnsakene forsiktig sammen med laksen og sitronsaften. Rør om
  • Smak med urtesalt og pepper. La det stå 1 time i kjøleskapet
  • Lag en dressing av sitronolje og granateplebalsamico
  • Hell dressingen over laksetartaren og bland om
  • Smak til med pepper og urtesalt

Ingredienser

Ingredienser
  

Tilberedning
 

  • Skjær laks i små terninger og ha i en skål
  • Finhakk sjalottløken og dillen
  • Støt pepperkornene i en morter
  • Kutt eplet og agurken i små terninger
  • Bland grønnsakene forsiktig sammen med laksen og sitronsaften. Rør om
  • Smak med urtesalt og pepper. La det stå 1 time i kjøleskapet
  • Lag en dressing av sitronolje og granateplebalsamico
  • Hell dressingen over laksetartaren og bland om
  • Smak til med pepper og urtesalt
Loading...