Smakfulle flate brød krydret med økologisk kryddermiks til pasta og pizza. Passer ekstra godt til hummus eller sammen med en suppe.
Smakfulle flate brød krydret med økologisk kryddermiks til pasta og pizza. Passer ekstra godt til hummus eller sammen med en suppe.
yoghurt naturelle
mel (hvetemel eller halv-fullkorn)
bakepulver
salt
Hverdagsolje
Kryddermiks til pasta og pizza
Bland alle ingrediensene, unntatt oljen, i en bakebolle. Kna deigen med hendene for å få en fin deig
Form små kuler på ca. 60 gram. Ha mel på benken og kjevle ut kulene til en tykkelse på 2,5 til 3,5 cm
Stek brødene ett og ett på høy varme i en stekepanne uten fett. Stekes ca. 2 - 3 minutter. Fjern mel-restene fra pannen før du steker neste brød
Pense til slutt brødene med litt olivenolje og strø over litt kryddermiks til pasta og pizza
Tilberedning
Bland alle ingrediensene, unntatt oljen, i en bakebolle. Kna deigen med hendene for å få en fin deig
Form små kuler på ca. 60 gram. Ha mel på benken og kjevle ut kulene til en tykkelse på 2,5 til 3,5 cm
Stek brødene ett og ett på høy varme i en stekepanne uten fett. Stekes ca. 2 - 3 minutter. Fjern mel-restene fra pannen før du steker neste brød
Pense til slutt brødene med litt olivenolje og strø over litt kryddermiks til pasta og pizza
ingredienser
yoghurt naturelle
mel (hvetemel eller halv-fullkorn)
bakepulver
salt
Hverdagsolje
Kryddermiks til pasta og pizza
Produkter fra Olivenlunden 1830
i denne oppskriften: