Gravet laks er populært blant de fleste. Denne versjonen er laget med sitrus, økologisk krydderblanding til fisk og rødbeter. Perfekt på koldtbordet eller en ekstra god helgefrokost.
Gravet laks er populært blant de fleste. Denne versjonen er laget med sitrus, økologisk krydderblanding til fisk og rødbeter. Perfekt på koldtbordet eller en ekstra god helgefrokost.
lakseside med skinn
kokt rødbete
dill
Havsalt fra Camargue
Økologisk kryddermiks til fisk
Sitrusskall (sitron, lime, mandarin eller grapefrukt)
Bland rødbeter og dill med krydder og sitrusskall
Fordel blandingen over laksen (siden uten skinn)
Dryss over havsaltet
Brett i 2 og pakk godt inn i plastfolie
Legges i kjøleskapet i minst 12 timer, og opptil 3 dager
Skyll og tørk fisken
Skjær i tynne skiver eller små terninger
Tilberedning
Bland rødbeter og dill med krydder og sitrusskall
Fordel blandingen over laksen (siden uten skinn)
Dryss over havsaltet
Brett i 2 og pakk godt inn i plastfolie
Legges i kjøleskapet i minst 12 timer, og opptil 3 dager
Skyll og tørk fisken
Skjær i tynne skiver eller små terninger
ingredienser
lakseside med skinn
kokt rødbete
dill
Havsalt fra Camargue
Økologisk kryddermiks til fisk
Sitrusskall (sitron, lime, mandarin eller grapefrukt)