LOGO OLIVENLUNDEN1830-LIGGENDE-841x100

GRAVET LAKS MED RØDBETER

Gravet laks er populært blant de fleste. Denne versjonen er laget med sitrus, økologisk krydderblanding til fisk og rødbeter. Perfekt på koldtbordet eller en ekstra god helgefrokost.

4053442_bowl_food_health_healthy_salad_icon
Forrett, Lunsj, Middag
Enkel
4

Porsjoner

Gravet laks er populært blant de fleste. Denne versjonen er laget med sitrus, økologisk krydderblanding til fisk og rødbeter. Perfekt på koldtbordet eller en ekstra god helgefrokost.

500 g

lakseside med skinn

1 stk

kokt rødbete

1 bunt

dill

4 ss

Havsalt fra Camargue

Økologisk kryddermiks til fisk

Sitrusskall (sitron, lime, mandarin eller grapefrukt)

1. 

Bland rødbeter og dill med krydder og sitrusskall


2. 

Fordel blandingen over laksen (siden uten skinn)


3. 

Dryss over havsaltet


4. 

Brett i 2 og pakk godt inn i plastfolie


5. 

Legges i kjøleskapet i minst 12 timer, og opptil 3 dager


6. 

Skyll og tørk fisken


7. 

Skjær i tynne skiver eller små terninger


Tilberedning

1. 

Bland rødbeter og dill med krydder og sitrusskall


2. 

Fordel blandingen over laksen (siden uten skinn)


3. 

Dryss over havsaltet


4. 

Brett i 2 og pakk godt inn i plastfolie


5. 

Legges i kjøleskapet i minst 12 timer, og opptil 3 dager


6. 

Skyll og tørk fisken


7. 

Skjær i tynne skiver eller små terninger


ingredienser

500 g

lakseside med skinn

1 stk

kokt rødbete

1 bunt

dill

4 ss

Havsalt fra Camargue

Økologisk kryddermiks til fisk

Sitrusskall (sitron, lime, mandarin eller grapefrukt)

Produkter fra Olivenlunden 1830

i denne oppskriften:

produkter fra Olivenlunden

i denne oppskriften:

Flere smaksrike

Oppskrifter

Logg inn eller registrer deg for å lage din egen samling av oppskrifter

Fornavn
Etternavn
E-post
Velg et passord *
Minimum 6 karakterer
Bekreft passord *
Minimum 6 karakterer