En frisk og lett fruktsalat med appelsin, dadler, pistasjnøtter og ricotta. Nydelig som dessert etter et litt tyngre måltid, eller når du har lyst på noe søtt!
En frisk og lett fruktsalat med appelsin, dadler, pistasjnøtter og ricotta. Nydelig som dessert etter et litt tyngre måltid, eller når du har lyst på noe søtt!
Rens pistasjnøttene og rist de lett i en tørr stekepanne før du hakker de grovt. Skjær dadlene på langs og fjern stenen, skjær de i tynne staver.
Skrell appelsinene og filetere appelsinbåtene ved å fjerne skallet.
Anrett appelsinbåtene på et serveringsfar, eller porsjonsskåler. Ha over daddelstengene og strø over de knuste pistasjnøttene.
Form små kuler av ricottaen og fordel over appelsinbåtene.
Bland honning og kanel i en kjele. Varm på svak varme i noen sekunder (skal ikke koke) og ringle det over salaten. Servers umiddelbart.
Tilberedning
Rens pistasjnøttene og rist de lett i en tørr stekepanne før du hakker de grovt. Skjær dadlene på langs og fjern stenen, skjær de i tynne staver.
Skrell appelsinene og filetere appelsinbåtene ved å fjerne skallet.
Anrett appelsinbåtene på et serveringsfar, eller porsjonsskåler. Ha over daddelstengene og strø over de knuste pistasjnøttene.
Form små kuler av ricottaen og fordel over appelsinbåtene.
Bland honning og kanel i en kjele. Varm på svak varme i noen sekunder (skal ikke koke) og ringle det over salaten. Servers umiddelbart.
ingredienser