Vi ønsker deg en riktig god jul og et godt nytt år!
olivenlunden oppskrifter bakst fastelavensbolle appelsinsyltetoy

FASTELAVNSBOLLER MED APPELSIN & KLEMENTINSYLTETØY

Olivier Pean
Fastelavnsboller er saftige og fristende boller som skal fylles med noe godt! Her har vi laget en fransk versjon med vårt smakfulle syltetøy med klementin & appelsin fra Korsika. Bon Appétit!
Ingen rating
Forberedelsestid 1 %s t 20 minutter
Koketid 15 minutter
15 minutter
Total tid 1 %s t 50 minutter
Hva lager du Bakst
Porsjoner 4 porsjoner

Instruksjoner
 

TILBEREDNING AV BOLLER

  • Ha det tørre i bakebollen og tilsett melk og vann
  • Deretter ha i smør som er kuttet i terninger
  • La deigen stå og elte på lav hastighet i ca 25 minutter
  • Deretter la den heve i bollen til dobbel størrelse, for så å slå den sammen igjen
  • Bak ut deigen til boller og pensle de med sammenpisket egg
  • Hev til nesten dobbel størrelse (husk og dekk de til)
  • Stek på 200 grader til de er ferdig ( ca 10-15 min)
  • Avkjøl på rist

TILBEREDNING AV FYLL

  • Pisk kremfløte og vaniljesukker til en luftig krem.
  • Del bollene i to og fyll med krem og syltetøy
  • Dryss litt melis over til slutt
    olivenlunden oppskrifter bakst fastelavensbolle appelsinsyltetoy small
Tid Jeg har all tid i verden
Prøvd denne oppskriften?Let us know how it was!

olivenlunden oppskrifter bakst fastelavensbolle appelsinsyltetoy

FASTELAVNSBOLLER MED APPELSIN & KLEMENTINSYLTETØY

Olivier Pean
Fastelavnsboller er saftige og fristende boller som skal fylles med noe godt! Her har vi laget en fransk versjon med vårt smakfulle syltetøy med klementin & appelsin fra Korsika. Bon Appétit!
Ingen rating
Forberedelsestid 1 %s t 20 minutter
Koketid 15 minutter
15 minutter
Total tid 1 %s t 50 minutter
Hva lager du Bakst
Porsjoner 4 porsjoner

Instruksjoner
 

TILBEREDNING AV BOLLER

  • Ha det tørre i bakebollen og tilsett melk og vann
  • Deretter ha i smør som er kuttet i terninger
  • La deigen stå og elte på lav hastighet i ca 25 minutter
  • Deretter la den heve i bollen til dobbel størrelse, for så å slå den sammen igjen
  • Bak ut deigen til boller og pensle de med sammenpisket egg
  • Hev til nesten dobbel størrelse (husk og dekk de til)
  • Stek på 200 grader til de er ferdig ( ca 10-15 min)
  • Avkjøl på rist

TILBEREDNING AV FYLL

  • Pisk kremfløte og vaniljesukker til en luftig krem.
  • Del bollene i to og fyll med krem og syltetøy
  • Dryss litt melis over til slutt
    olivenlunden oppskrifter bakst fastelavensbolle appelsinsyltetoy small
Tid Jeg har all tid i verden
Prøvd denne oppskriften?Let us know how it was!