Nydelige pannekaker, eller «crepes» med Hasselnøttkrem over. Pynt gjerne med noen hakkede nøtter
Nydelige pannekaker, eller «crepes» med Hasselnøttkrem over. Pynt gjerne med noen hakkede nøtter
Hverdagsolje
hvetemel
egg
melk
smør
sukker
Hasselnøttkrem med olivenolje
Ha melet i en bolle og lag en grop i midten. Tilsett egg, sukker, Hverdagsolje og smør
Bland forsiktig med en visp og tilsett melken gradvis. Visp til du får en litt tykk, jevn røre
Varm en stekepanne og smør den med litt Hverdagsolje. Bruk tørkepapir til å smøre oljen utover.
Ha en øse med røre i stekepannen, vend på stekepannen så røren fordeler seg og stek til den er ferdig stekt på en side. Snu og stek den ferdig på andre siden. Stek pannekakene på lav varme
Server med Hasselnøttkrem med olivenolje over
Tilberedning
Ha melet i en bolle og lag en grop i midten. Tilsett egg, sukker, Hverdagsolje og smør
Bland forsiktig med en visp og tilsett melken gradvis. Visp til du får en litt tykk, jevn røre
Varm en stekepanne og smør den med litt Hverdagsolje. Bruk tørkepapir til å smøre oljen utover.
Ha en øse med røre i stekepannen, vend på stekepannen så røren fordeler seg og stek til den er ferdig stekt på en side. Snu og stek den ferdig på andre siden. Stek pannekakene på lav varme
Server med Hasselnøttkrem med olivenolje over
ingredienser
Hverdagsolje
hvetemel
egg
melk
smør
sukker
Hasselnøttkrem med olivenolje
Produkter fra Olivenlunden 1830
i denne oppskriften:
produkter fra Olivenlunden
i denne oppskriften: