Trykk "liker" for å lagre oppskriften I din kokebok
Tilberedning
Ha melet i en bolle og lag en grop i midten. Tilsett egg, sukker, Hverdagsolje og smør
Bland forsiktig med en visp og tilsett melken gradvis. Visp til du får en litt tykk, jevn røre
Varm en stekepanne og smør den med litt Hverdagsolje. Bruk tørkepapir til å smøre oljen utover.
Ha en øse med røre i stekepannen, vend på stekepannen så røren fordeler seg og stek til den er ferdig stekt på en side. Snu og stek den ferdig på andre siden. Stek pannekakene på lav varme
Server med Hasselnøttkrem med olivenolje over
Vårt tips: Hakk noen nøtter i småbiter og dryss over pannekakene rett før servering
Ha melet i en bolle og lag en grop i midten. Tilsett egg, sukker, Hverdagsolje og smør
Bland forsiktig med en visp og tilsett melken gradvis. Visp til du får en litt tykk, jevn røre
Varm en stekepanne og smør den med litt Hverdagsolje. Bruk tørkepapir til å smøre oljen utover.
Ha en øse med røre i stekepannen, vend på stekepannen så røren fordeler seg og stek til den er ferdig stekt på en side. Snu og stek den ferdig på andre siden. Stek pannekakene på lav varme
Server med Hasselnøttkrem med olivenolje over
Vårt tips: Hakk noen nøtter i småbiter og dryss over pannekakene rett før servering