CREPES MED HASSELNØTTKREM

Nydelige pannekaker, eller «crepes» med Hasselnøttkrem over. Pynt gjerne med noen hakkede nøtter
header crepe

Produkter Brukt I Denne Oppskriften:

Forberedelsestid 10 minutter
Koketid 10 minutter
Total tid 20 minutter
Porsjoner 4 porsjoner
Hva lager du Dessert

Trykk "liker" for å lagre oppskriften I din kokebok

Tilberedning
 

  • Ha melet i en bolle og lag en grop i midten. Tilsett egg, sukker, Hverdagsolje og smør
  • Bland forsiktig med en visp og tilsett melken gradvis. Visp til du får en litt tykk, jevn røre
  • Varm en stekepanne og smør den med litt Hverdagsolje. Bruk tørkepapir til å smøre oljen utover.
  • Ha en øse med røre i stekepannen, vend på stekepannen så røren fordeler seg og stek til den er ferdig stekt på en side. Snu og stek den ferdig på andre siden. Stek pannekakene på lav varme
  • Server med Hasselnøttkrem med olivenolje over
    IMG

Vårt tips: Hakk noen nøtter i småbiter og dryss over pannekakene rett før servering

    Ingredienser

    Ingredienser
      

    Tilberedning
     

    • Ha melet i en bolle og lag en grop i midten. Tilsett egg, sukker, Hverdagsolje og smør
    • Bland forsiktig med en visp og tilsett melken gradvis. Visp til du får en litt tykk, jevn røre
    • Varm en stekepanne og smør den med litt Hverdagsolje. Bruk tørkepapir til å smøre oljen utover.
    • Ha en øse med røre i stekepannen, vend på stekepannen så røren fordeler seg og stek til den er ferdig stekt på en side. Snu og stek den ferdig på andre siden. Stek pannekakene på lav varme
    • Server med Hasselnøttkrem med olivenolje over
      IMG

    Vårt tips: Hakk noen nøtter i småbiter og dryss over pannekakene rett før servering

      Loading...