BRENNESLE- OG SOLSIKKEFRØ PESTO

En norsk pesto som du lager med solsikkefrø og lett tilgjengelig «ugress» fra din egen hage - utviklet av Rebecca Hawkes. Brennesle har høyt innhold av jern, kalsium og vitamin a, b og c, og er veldig sunn å innlemme i kostholdet ditt
MG
Forberedelsestid 20 minutes
Total tid 20 minutes
Porsjoner 4 porsjoner
Hva lager du Tilbehør

Trykk "liker" for å lagre oppskriften I din kokebok

Tilberedning
 

  • Varm en stekepanne på medium varme. Ha i frøene. Stekes i noen minutter til de blir karamellfarget i kantene, rør kontinuerlig
  • Fjern frøene fra pannen og avkjøl dem
  • Ha alle ingrediensene i en blender og bland til du har en jevn konsistens
    F E F CBBDBE BFADA F D EBDADB
Rebecca Hawkes

Ingredienser

Ingredienser
  

*Hvis du ønsker en tynnere pesto, f.eks. til å ringle over en suppe, tilsett mer olivenolje

    Tilberedning
     

    • Varm en stekepanne på medium varme. Ha i frøene. Stekes i noen minutter til de blir karamellfarget i kantene, rør kontinuerlig
    • Fjern frøene fra pannen og avkjøl dem
    • Ha alle ingrediensene i en blender og bland til du har en jevn konsistens
      F E F CBBDBE BFADA F D EBDADB
    Rebecca Hawkes