BRANDADE MED TORSK

Klassisk, fransk brandade er en nydelig, tradisjonell sydfransk rett med torsk, poteter og olivenolje
olivenlunden oppskrifter middag Torsk okologisk kryddermiks til fisk 1
Forberedelsestid 10 minutes
Koketid 10 minutes
Total tid 20 minutes
Porsjoner 4 porsjoner
Hva lager du Middag
Cuisine Fransk

Trykk "liker" for å lagre oppskriften I din kokebok

Tilberedning
 

  • Vask potetene og søtpotetene. Kok de i saltet, kokende vann til de er møre
  • Skrell potetene og søtpotetene og mos de. Bland inn melk, smør, persille og pepper bland til du får en glatt potetpuré
  • Varm oljen i en panne og fres løk og hvitløk uten å brune de. Tilsett kryddermiks, smak til med salt og pepper
  • Ha torsken i pannen med løken og stek til den flaker seg. Fordel så den flakede fisken utover i en ildfast form
  • Fordel potetpureen over og dryss deretter brødsmuler, parmesan og litt kryddermiks over
  • Stek ved 180 °C i 20 minutter
  • Serveres varm
    olivenlunden oppskrifter middag Torsk okologisk kryddermiks til fisk 1

Tilberedning
 

  • Vask potetene og søtpotetene. Kok de i saltet, kokende vann til de er møre
  • Skrell potetene og søtpotetene og mos de. Bland inn melk, smør, persille og pepper bland til du får en glatt potetpuré
  • Varm oljen i en panne og fres løk og hvitløk uten å brune de. Tilsett kryddermiks, smak til med salt og pepper
  • Ha torsken i pannen med løken og stek til den flaker seg. Fordel så den flakede fisken utover i en ildfast form
  • Fordel potetpureen over og dryss deretter brødsmuler, parmesan og litt kryddermiks over
  • Stek ved 180 °C i 20 minutter
  • Serveres varm
    olivenlunden oppskrifter middag Torsk okologisk kryddermiks til fisk 1