Trykk "liker" for å lagre oppskriften I din kokebok
Tilberedning
Del soppen i passe store biter
Stek dem i en stekepanne med Hverdagsolje på sterk varme i 1 minutt. Tilsett eplemost og fortsett å steke i 1 minutt til med lokk
Ta bort fra varmen og smak til med nykvernet Sort Kampot pepper
Forvarm ovnen 190 grader
Del baguetten i passe store biter, ringle over ca. 1 ss Hverdagsolje, og smak til med Trøffelsalt
Rist dem i ovnen i ca. 8-10 minutter til de får en gyllen farge
Smør på ett tynt lag Parmesankrem med trøffel, deretter ha stekt sopp på brushettaene og ringle over litt Olivenolje med hvit trøffel og Balsamico med trøffel. Smak forsiktig til med Trøffelsalt
Stek dem i en stekepanne med Hverdagsolje på sterk varme i 1 minutt. Tilsett eplemost og fortsett å steke i 1 minutt til med lokk
Ta bort fra varmen og smak til med nykvernet Sort Kampot pepper
Forvarm ovnen 190 grader
Del baguetten i passe store biter, ringle over ca. 1 ss Hverdagsolje, og smak til med Trøffelsalt
Rist dem i ovnen i ca. 8-10 minutter til de får en gyllen farge
Smør på ett tynt lag Parmesankrem med trøffel, deretter ha stekt sopp på brushettaene og ringle over litt Olivenolje med hvit trøffel og Balsamico med trøffel. Smak forsiktig til med Trøffelsalt