LOGO OLIVENLUNDEN1830-LIGGENDE-841x100

BRUSCHETTA MED SOPP OG PARMESANKREM

Bruschetta med en høstlig vri

Koketid Under 1 time
4053442_bowl_food_health_healthy_salad_icon
Apéritif
Enkel
4

Porsjoner

Bruschetta med en høstlig vri

1

baguette

2 ss

Hverdagsolje

200 g

sopp (kantarell, hvit sopp …)

0.3

grønt eple

0.7 dl

eplemost

Trøffelsalt

1 ss

Olivenolje med hvit trøffel

1 ss

Balsamico med trøffel

3 ss

Parmesankrem med trøffel

Sort Kampot pepper

Parmesan fra Italia - vellagret i 26 måneder

1. 

Del soppen i passe store biter


2. 

Stek dem i en stekepanne med Hverdagsolje på sterk varme i 1 minutt. Tilsett eplemost og fortsett å steke i 1 minutt til med lokk


3. 

Ta bort fra varmen og smak til med nykvernet Sort Kampot pepper


4. 

Forvarm ovnen 190 grader


5. 

Del baguetten i passe store biter, ringle over ca. 1 ss Hverdagsolje, og smak til med Trøffelsalt


6. 

Rist dem i ovnen i ca. 8-10 minutter til de får en gyllen farge


7. 

Smør på ett tynt lag Parmesankrem med trøffel, deretter ha stekt sopp på brushettaene og ringle over litt Olivenolje med hvit trøffel og Balsamico med trøffel. Smak forsiktig til med Trøffelsalt


Tilberedning

1. 

Del soppen i passe store biter


2. 

Stek dem i en stekepanne med Hverdagsolje på sterk varme i 1 minutt. Tilsett eplemost og fortsett å steke i 1 minutt til med lokk


3. 

Ta bort fra varmen og smak til med nykvernet Sort Kampot pepper


4. 

Forvarm ovnen 190 grader


5. 

Del baguetten i passe store biter, ringle over ca. 1 ss Hverdagsolje, og smak til med Trøffelsalt


6. 

Rist dem i ovnen i ca. 8-10 minutter til de får en gyllen farge


7. 

Smør på ett tynt lag Parmesankrem med trøffel, deretter ha stekt sopp på brushettaene og ringle over litt Olivenolje med hvit trøffel og Balsamico med trøffel. Smak forsiktig til med Trøffelsalt


ingredienser

1

baguette

2 ss

Hverdagsolje

200 g

sopp (kantarell, hvit sopp …)

0.3

grønt eple

0.7 dl

eplemost

Trøffelsalt

1 ss

Olivenolje med hvit trøffel

1 ss

Balsamico med trøffel

3 ss

Parmesankrem med trøffel

Sort Kampot pepper

Parmesan fra Italia - vellagret i 26 måneder

Produkter fra Olivenlunden 1830

i denne oppskriften:

produkter fra Olivenlunden

i denne oppskriften:

Flere smaksrike

Oppskrifter

Logg inn eller registrer deg for å lage din egen samling av oppskrifter

Fornavn
Etternavn
E-post
Velg et passord *
Minimum 6 karakterer
Bekreft passord *
Minimum 6 karakterer