Vi ønsker deg en riktig god jul og et godt nytt år!
mike van den bos FqVqfkGAw unsplash

BRUSCHETTA MED SOPP OG PARMESANKREM

Olivier Pean
Bruschetta med en høstlig vri
Ingen rating
Forberedelsestid 30 minutter
Koketid 2 minutter
Total tid 32 minutter
Hva lager du Apéritif
Porsjoner 6 porsjoner

Instruksjoner
 

  • Del soppen i passe store biter
  • Stek dem i en stekepanne med Hverdagsolje på sterk varme i 1 minutt. Tilsett eplemost og fortsett å steke i 1 minutt til med lokk
  • Ta bort fra varmen og smak til med nykvernet Sort Kampot pepper
  • Forvarm ovnen 190 grader
  • Del baguetten i passe store biter, ringle over ca. 1 ss Hverdagsolje, og smak til med Trøffelsalt
  • Rist dem i ovnen i ca. 8-10 minutter til de får en gyllen farge
  • Smør på ett tynt lag Parmesankrem med trøffel, deretter ha stekt sopp på brushettaene og ringle over litt Olivenolje med hvit trøffel og Balsamico med trøffel. Smak forsiktig til med Trøffelsalt
    mike van den bos FqVqfkGAw unsplash
Tid Under 1 time
Prøvd denne oppskriften?Let us know how it was!

mike van den bos FqVqfkGAw unsplash

BRUSCHETTA MED SOPP OG PARMESANKREM

Olivier Pean
Bruschetta med en høstlig vri
Ingen rating
Forberedelsestid 30 minutter
Koketid 2 minutter
Total tid 32 minutter
Hva lager du Apéritif
Porsjoner 6 porsjoner

Instruksjoner
 

  • Del soppen i passe store biter
  • Stek dem i en stekepanne med Hverdagsolje på sterk varme i 1 minutt. Tilsett eplemost og fortsett å steke i 1 minutt til med lokk
  • Ta bort fra varmen og smak til med nykvernet Sort Kampot pepper
  • Forvarm ovnen 190 grader
  • Del baguetten i passe store biter, ringle over ca. 1 ss Hverdagsolje, og smak til med Trøffelsalt
  • Rist dem i ovnen i ca. 8-10 minutter til de får en gyllen farge
  • Smør på ett tynt lag Parmesankrem med trøffel, deretter ha stekt sopp på brushettaene og ringle over litt Olivenolje med hvit trøffel og Balsamico med trøffel. Smak forsiktig til med Trøffelsalt
    mike van den bos FqVqfkGAw unsplash
Tid Under 1 time
Prøvd denne oppskriften?Let us know how it was!